Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı geceler kızlar.denefte kaçar...geç yatınca geç kalkıyom.çok miskin oluyommm.kib emi..opuyorumnanaktan

ah canım benımde ole ıdı benım şansım aynı şehır şukuresımın gorevı dolaysoıyla bızde cok gezdık ama artık kastamonuya yerleştık sayılır sessızlıgı bende sevmem depresyona gırdım her gun kendımı bışeylerle oyalamaya calışıyorum uzaktan gelıyorlar ama yanındakılerle ıletışımsızlık kotuymuşşşşş:jeyyar::jeyyar:

opuyorumnanaktankıslar neysemmm sızı kendı dertlerımle oyalamamyım hepinıze ıy hafta başlarııııııııı mutlu gunlerrrrrrrrrrrrrr goruşşmek uzereee

ahhhhhhhhhh teyzoşum ahhhhhhhhhsenağlamasenağlamasenağlama
ya teyzoşum hiç sormazemuszemus
inşallah denefim alışıcazopuyorumnanaktan
canim benim kiyamam ben sana ben geleyim arkadaslik edyim eminecim ah keske
olsam yaninda hic sIkIlmayiz valla opuyorumnanaktan
ah keşke bitoomopuyorumnanaktan
hoşbuldum.heleşükür bi ilgilenen çıktı ya...:ecrin_bebek:
hoş geldin canımopuyorumnanaktan
eminecim biz ne güne duruyoruz..sakaryalı kk lılar olarak. buluşma haberlerini takip et.ayın 15 sanırım bir buluşma gerçekleşecek..müsait olursan sende gelirsin tanışır kaynaşırız..Şeniz
haydeç bacım sağolasın inşallah olur ama o tarihte istanbula giderim belkiopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktankıslar neysemmm sızı kendı dertlerımle oyalamamyım hepinıze ıy hafta başlarııııııııı mutlu gunlerrrrrrrrrrrrrr goruşşmek uzereee
sehercim sanada iyi haftalar bitanemopuyorumnanaktan

sehernazım merhabalar karşılaştık nihayet ezgi42 hoşgeldin canım sende seherde benim gibiymiş bende bu konuda yalnızım sanıyodum ama nekadar çokmuşuz

aynen oku oku ancak bende yeni bitirdim çoktandır takip edemiyodum ya ondan nasılsın canım

valla emine ablamla gezmeleriniz hep hoşuma giderdi şimdi onu üzülmüş görünce bende üzüldüm bayram artık beraber gezersiniz

seherim haydeç ezgiçim hoşgeldiniz kıslarrkaydirigubbakcemile3
denefim bitomm canelimmmm munckkkkkkkopuyorumnanaktan

hepiçiginize güzel bi olsunnnnnnnnhihoyyythihoyyyt

aynen oku oku ancak bende yeni bitirdim çoktandır takip edemiyodum ya ondan nasılsın canım

valla emine ablamla gezmeleriniz hep hoşuma giderdi şimdi onu üzülmüş görünce bende üzüldüm bayram artık beraber gezersiniz

inş gün sayıyoruzz vala ahhhh ne gezerdik ben giderdimde annem doktor işleri uzayınca kaldık uzak degil ama işte ayrılık

canım bende antakyaya bayramda degilse bile bayram sonrası haftası gidecem gün sayıyorum valla bi gelsede gitsek yani arkadaşlarımı ve ailemi özledim şöyle rahat rahat gezeyim diyorum alışverişimi yapayım burası baya pahalı çünkü

güzel haftalar olsun güzel yurduumun güzel insanlarıı(ay tekerleme gibi oldukaydirigubbakcemile3)
kızlar ne var ne yok.ben bu aralar pek giremedim.sizleride özledim bu arada..
emine ablam kıs bak yakında buluşma var.bekelriz.sehernazım kıs sende gel adapazarı ne ka yol istanbuldan.15 gibi düşünülüyo ama daha sonrada olabilme ihtimali var.
ezgicim hoşgelmişin canım.sefalar getirmişin..
meryemcim bitoşum sehercim canelcim toprağımm hepiciğinizi öpüyorummmŞeniz

inş havalarda güzel gider bol bol her kes gönlünce gezer hasret giderriz demii
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…