• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün Gün Ağladım.. Abartıyor muyum?

Yahu ben bu aralar bu çinlilerle ilgili ne çok kötü şey duyuyorum.Ne şe..siz milletmiş hayet yani.Bu harakiri yaparak hayatına son veren gururlu millet japonlarmıydı.Valla bi dal insanlık japonyadan uzatıversinler şunlara.Oruç tutma yasağı koymalar milletin zorla orucunu bozmaya çalışmalar bilmemne.Bu nedir hangi mantık Allah aşkına kendilerince ne sebepleri var bilen varsa bi söylesin.Delirttiler beni.

Irkçılık yapmayın...

Sadece dua etmek geliyor elimizden malesef :( bende şöyle bir video izlemiştim içim acıya acıya hala gözlerim dolar aklıma geldikçe

Suriye'de 9 aylık hamile bir kadın doğumu için gün alıyor hastaneden.doğum olacağı günün bir gün öncesinde zalim esad bombalıyor şehri ve kadın ölüyor doktorlar uğraşıyor bebeği kurtarmak için ama malesef O'da doğmadan şehit olmuş.kadının eşi aynen şu cümleyi kurdu

"ALLAH'ım Müslümanları ve arapları sana şikayet ediyoruz , biz onlardan yardım istedik ama onlar bize yardım etmedi . Dünyanın her yerinde doğumundan önce çocuklara elbise hazırlanır , fakat biz suriye de çocuklarımıza kefen hazırlıyoruz" :(

Bu cümleden sonra bebekle annesini aynı mezara gömdüler :((

RABBİM zulme uğrayan kim varsa yardım etsin zalimlere fırsat vermesin, sadece dua etmek geliyor elimizden malesef :(

Irkçılık yapmayın...

Hoppalaaa.... Kardeşim ırkçılıkla ne alakası var biz kötüye kötü demeyelimmi ben anlamadım ki şimdi? Konuyu mu okumadınız yorumumu mu okumadınız? Neler duyduğumuda söyledim aman çinliler zaten kimki ne mutlu türküm diyene demişim gibi.Hayret bişey.

işte sözde zulmedilen "uygur türkleri" ışid kafasını taşıyan islamcı teröristler.

bir islamcıyı yoketmek insanlığa hizmetten başka bir şey değildir.
Bütün teröristler müslüman mı,islamcı derken neyi kastettiniz anlamadım.

Bütün teröristler müslüman mı,islamcı derken neyi kastettiniz anlamadım.

bütün teröristler müslüman değil tabii ki... bütün islamcılar terörist.

islamcı kelimesinin anlamını mı soruyorsunuz?
islamcı: islamı bütün dünyaya hakim kılmayı amaç edinmiş ve müslüman olmayan herkesi düşman gören, kısacası insanlık düşmanlarına verilen ad.

buyrunuz teröristler

Sığınma talep ediyorlar demişsiniz neden ülke olarak Suriyelileri kabul ediyoruzda bu insanlara hak vermiyoruz bende bunu anlamıyorum :KK62: çok acı tabi ki gerçek olup olmadığını bilmesekte var olan bir gerçek var ortada zulüm o_O

Suriyeliler kabul edildi diye neredeyse isyan çıkacaktı.

"Zulmedilen" Uygurları savunan masum bir Türkiyeli... Çin şayet bu teröristlere karşı zulüm uyguluyorsa elleri dert görmesin.

bütün teröristler müslüman değil tabii ki... bütün islamcılar terörist.

islamcı kelimesinin anlamını mı soruyorsunuz?
islamcı: islamı bütün dünyaya hakim kılmayı amaç edinmiş ve müslüman olmayan herkesi düşman gören, kısacası insanlık düşmanlarına verilen ad.

buyrunuz teröristler
anladım.

Hoppalaaa.... Kardeşim ırkçılıkla ne alakası var biz kötüye kötü demeyelimmi ben anlamadım ki şimdi? Konuyu mu okumadınız yorumumu mu okumadınız? Neler duyduğumuda söyledim aman çinliler zaten kimki ne mutlu türküm diyene demişim gibi.Hayret bişey.

Ne alakası mı var ? Ben buraya Türk milleti ne ş...siz bir milletmiş yazsam ne dersiniz bana ? Empati yapmak gerekiyor bence.

Ne alakası mı var ? Ben buraya Türk milleti ne ş...siz bir milletmiş yazsam ne dersiniz bana ? Empati yapmak gerekiyor bence.

Genelleme yapıyorum,ama hepsini kapsamıyorum.Kendini ayıran ayırsın yani şimdi burda ben dip not onu mu geçeyim.Biz olurda bi gün millete zulmedersek,bize söylenincede kimse alınmasın.GER-ÇEK-LER.

Back
X