• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün Gün Ağladım.. Abartıyor muyum?

O resimleri bende gördüm maalesef, kime yapıldığı doğrudur,degildir ama sonuçta çok acıydı,o tasma takılı olan bebek beni derinden yaraladı. Keşke zulüm,işkence,aclık,sefalet kimseye olmasa(hayvanlar dahil),dininin,dilinin,ırkının önemi yok.

Öyle korktum ki inanın içim parçalandı.. Hamileyim zaten çok etkilendim sanırım.
sıradan bir bale öğrencisi işte...

umarım paylaşılan görüntülerin çoğunun sahte ve yanlış yönlendirme amacıyla paylaşıldığını anlamışsınız bu paylaştığım görüntüyle.

Banada fake gibi geliyor tabi inşallah yanılmıyorum dur. Çin'de varolan birsürü tc vatandaşı var. Aslında birde kk de vardı dil öğrenmek için giden onlardan daha sağlıklı bilgi alınabilir.

Ama daha önce bir haber izlemiştim. Yolda küçük bir çocuğa araba çarpıyor çocuk yerde millet poşete bakar gibi bakıp geçiyor kimse çocuğu kaldırmıyor. O araba o bakışların içinde o çocuğun iki kez üstünden geçti. kameraya yansımış ve izledim. O gün bu gündür bu böcekyiyiengiller den nefret ediyorum. Baya nefret hemde. Herhangi bir canlının canının değeri yok bu pislikler için

Böyle şeyler izleme canim bebisinde yazık kıyamet kopana kadar bu haksızlıklar zulumler bitmeyecek bunu bil biz yakinimizdakilerden ailemizden sorumluyuz ama Allah gücü herşeye yetendir

İzlemiyorum. Face açınca karşımda belirdi anasayfada. Haksızlığa dur deyin diye.. Bakmamla ağlamaya başladım zaten. :KK61:

Orada ki kız çocuğu kızıma benziyor. Bu beni çok etkiledi sanırım. İnanın kızıma içim giderken bazı caniler... Peki bale okulunda böyle mi yapılıyor çocuklara?
malesef evet. Hatta Çinliler ve daha pek cok ulkede Olimpiyat sporlari icin boyle küçükten alıyor çocukları, cok agir egitimler verip tutsak gibi büyütüyorlar sirf ulkeleri olimpiyatta derece kazansin diye

Banada fake gibi geliyor tabi inşallah yanılmıyorum dur. Çin'de varolan birsürü tc vatandaşı var. Aslında birde kk de vardı dil öğrenmek için giden onlardan daha sağlıklı bilgi alınabilir.

Ama daha önce bir haber izlemiştim. Yolda küçük bir çocuğa araba çarpıyor çocuk yerde millet poşete bakar gibi bakıp geçiyor kimse çocuğu kaldırmıyor. O araba o bakışların içinde o çocuğun iki kez üstünden geçti. kameraya yansımış ve izledim. O gün bu gündür bu böcekyiyiengiller den nefret ediyorum. Baya nefret hemde. Herhangi bir canlının canının değeri yok bu pislikler için

Canlı canlı köpek haşlıyorlar cenin yiyorlar Allah cezasız bırakmaz inşallah:KK61:

canim öyle deme bunun bocekle milletle alakasi yok. Bizim ülkemizde de malesef cok var boyle duyarsiz insan

canım ben de arakandaki müslümanlara yapılanlarla ilgili bir kaç foto görmüştüm günlerce aklımdan çıkmadı.kadınları paramparça etmişlerdi. allah masumlara zulmedenleri kahretsin inşaalah. içlerine vicdan versin.

ama o tasmalı bebeği ben okumuştum daha önce. onu çocuğun bizzat ailesi yapmış. bu görüntüden sonra ceza almışlar. ben fotoğrafa bakamadım içim gitti nasıl anne babalar var.

Bir tane haber vardı türkiyede mahalle mahalle dolaşıp sokak kedilerini köpeklerini toplamışlar sonra hepsine tecavüz edip iç organlarını parçalamışlardı.. Nasıl bie dünyada yaşıyoruz biz nasıl?:KK61:

canım ben de arakandaki müslümanlara yapılanlarla ilgili bir kaç foto görmüştüm günlerce aklımdan çıkmadı.kadınları paramparça etmişlerdi. allah masumlara zulmedenleri kahretsin inşaalah. içlerine vicdan versin.

ama o tasmalı bebeği ben okumuştum daha önce. onu çocuğun bizzat ailesi yapmış. bu görüntüden sonra ceza almışlar. ben fotoğrafa bakamadım içim gitti nasıl anne babalar var.
Allah herkese rahatlık ihsan etsin vicdansızlara methamet bahşetsin mübarek ramazanda hamile duasını kabul etsin inşallah. Gördükten sonra kendimden utandım. Kendi isteklerimden arzularımdan utandım. Nasıl bencilmişiz.:KK61:

allahım sen böyle insanlara akıl fikir ver. bu bebeklerin, küçücük canların çektiklerini onlara 1000000 kart fazlasıyla ver yarabbim.

Bu fotoğrafların çoğu Çin'in Doğu Türkistan'da uyguladığı sistematik soykırıma dikkat çekmek için yayınlanan fake fotoğraflar. Zaten bölgeden bilgi akışı çok az, genelde fotoğraflanan çok nadir vaka var. Bu baktıklarınız muhtemelen uydurmacadır, o açıdan müsterih olun. Dezenformasyonun her türü kötüdür.

Fakat bu fotoğrafların sahte olması, Çin'in Doğu Türkistan'da Türk nüfusunu azaltmak için relokasyon, doğum kontrol gibi yöntemler uyguladığı; inanç ve sosyal hayat baskısı yaptığı; Doğu Türkistan'a sonradan yerleştirilen Han Çinlileriyle müthiş bir etnik gerilim yaşandığı gerçeğini değiştirmez. Bakmayın öyle "iy ni siykirimi yii, zilim yik" diyenlere. Onlar, gerçeğe karşı, gerçeği kimin dillendirdiğine göre tavır alanlardır. Zaten hemen "Pis ırkçılar uyduruyor" diye ad hominem yaparlar.

Türkiye'de bizzat ve yakın zamanda Türkiye'ye göç etmiş pek çok Uygur Türkü var. Yaşadıklarının bir kısmını dinlemek için Dünya Uygur Komitesi Başkanı Rabia Kadir'i dinleyebilirsiniz.

Temmuz 2009 Urumçi olayları da mı yalan? Amnesty International'ın Doğu Türkistan yıllıkları da mı yalan?

Nefret ederim yobazlıktan. Yazık.

Yahu ben bu aralar bu çinlilerle ilgili ne çok kötü şey duyuyorum.Ne şe..siz milletmiş hayet yani.Bu harakiri yaparak hayatına son veren gururlu millet japonlarmıydı.Valla bi dal insanlık japonyadan uzatıversinler şunlara.Oruç tutma yasağı koymalar milletin zorla orucunu bozmaya çalışmalar bilmemne.Bu nedir hangi mantık Allah aşkına kendilerince ne sebepleri var bilen varsa bi söylesin.Delirttiler beni.

Bu fotoğrafların çoğu Çin'in Doğu Türkistan'da uyguladığı sistematik soykırıma dikkat çekmek için yayınlanan fake fotoğraflar. Zaten bölgeden bilgi akışı çok az, genelde fotoğraflanan çok nadir vaka var. Bu baktıklarınız muhtemelen uydurmacadır, o açıdan müsterih olun. Dezenformasyonun her türü kötüdür.

Fakat bu fotoğrafların sahte olması, Çin'in Doğu Türkistan'da Türk nüfusunu azaltmak için relokasyon, doğum kontrol gibi yöntemler uyguladığı; inanç ve sosyal hayat baskısı yaptığı; Doğu Türkistan'a sonradan yerleştirilen Han Çinlileriyle müthiş bir etnik gerilim yaşandığı gerçeğini değiştirmez. Bakmayın öyle "iy ni siykirimi yii, zilim yik" diyenlere. Onlar, gerçeğe karşı, gerçeği kimin dillendirdiğine göre tavır alanlardır. Zaten hemen "Pis ırkçılar uyduruyor" diye ad hominem yaparlar.

Türkiye'de bizzat ve yakın zamanda Türkiye'ye göç etmiş pek çok Uygur Türkü var. Yaşadıklarının bir kısmını dinlemek için Dünya Uygur Komitesi Başkanı Rabia Kadir'i dinleyebilirsiniz.

Temmuz 2009 Urumçi olayları da mı yalan? Amnesty International'ın Doğu Türkistan yıllıkları da mı yalan?

Ağzına sağlik çok yaşa

Yıllar önce piyanist filmini izlediğimde de lanet emistim şimdi israil in yaptıklarına da lanet ediyorum. İnsanoğlu çiğ süt emmis,sivillere zulmetmek hangi kitapta yazar,yazıklar olsun. Bende geçen gün ışid in paylaştığı bir fotoğraf gördüm,uzun süre aklımdan gitmedi.şurada burnumuzun dibinde at koşturuyor serefsilzler.

Bende ölmüş annesinin göğsünü emen bi bebek gördüm iki gündür aklımdan çıkaramıyorum bi kalp tasıyan varlık bile isteyr nasıl kötülük yapar diye düşünürken bunların yaptığına bırak kötülük demeyi isim bile bulunmaz Allah kahretsin bunları dini dili ırkı her ne olursa olsun bi insana bunlar yapilamaz

Yıllar önce piyanist filmini izlediğimde de lanet emistim şimdi israil in yaptıklarına da lanet ediyorum. İnsanoğlu çiğ süt emmis,sivillere zulmetmek hangi kitapta yazar,yazıklar olsun. Bende geçen gün ışid in paylaştığı bir fotoğraf gördüm,uzun süre aklımdan gitmedi.şurada burnumuzun dibinde at koşturuyor serefsilzler.
işte sözde zulmedilen "uygur türkleri" ışid kafasını taşıyan islamcı teröristler.

bir islamcıyı yoketmek insanlığa hizmetten başka bir şey değildir.

hepsi yalan evet... "zulme" uğrayanlar islamcılar...normal halk zulme uğramıyor.

teröriste karşı mücadele etmek ne zamandan beri zulmetmek oldu?

Back
X