- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi littleaniqa
-
bu görüntülerin çoğu fake...öncelikle bunu bilin.
uygur türklerini yakıyorlar diye verilen bir fotoğraf bir dini ayine ait çıkmıştı. adamlar kendi ölülerini yakıyorlar ama bizim yalancı ırkçı-dincilerimiz, müslümanları yakıyorlar diye haber yapıyor.
hiç de utanmıyorlar böyle yalanları yayarken.
bu görüntülerin çoğu fake...öncelikle bunu bilin.
uygur türklerini yakıyorlar diye verilen bir fotoğraf bir dini ayine ait çıkmıştı. adamlar kendi ölülerini yakıyorlar ama bizim yalancı ırkçı-dincilerimiz, müslümanları yakıyorlar diye haber yapıyor.
hiç de utanmıyorlar böyle yalanları yayarken.
zulüm olmadığını gösterir.Çoğunun fake olması neyi değiştirir?
Zulmün şiddetinin az olduğunu mu?
zulüm olmadığını gösterir.
yani bu haberlerin çoğunun gerçek dışı ve yalan olduğunu.
zulüm olmadığını gösterir.
yani bu haberlerin çoğunun gerçek dışı ve yalan olduğunu.
bak teyzem ben yukarıya çoğu fake yazmışım... zulüm de varsa bile sadece uygur türklerine daha doğrusu müslümanlara yapılmıyor.Hem çoğu diyorsunuz, hem zulüm yok diyorsunuz?
bakın birinci fotodaki tasmalı çocuk muhtemelen bir eşek şakası veya ne diyelim, mal gibi velilerin eğlencesi...Fotolsr bunlar. İnanın bakamıyorun ağlamkran eklmek istemiyodum ama fake mi bilmiuorum bana gerçwk gibi geldi.Eki Görüntüle 1563042
bakın birinci fotodaki tasmalı çocuk muhtemelen bir eşek şakası veya ne diyelim, mal gibi velilerin eğlencesi...
dizlerine basılan kız çok büyük ihtimal bale okulunda.
kolları bağlı çocuğun da ne olduğu anlaşılmıyor. bu görüntüler dünyanın her tarafında rastlayabileceğimiz görüntüler.
bir yerde işkence varsa elbette karşı çıkmalıyız. hem de sonuna kadar... ama bunlar soydaşımız bunlar dindaşımız diyerek karşı çıkıyorsak, işkence edenlerden hiçbir farkımız yok demektir.
ırkçılık(türkler üstündür, japonlar üstündür demek) ve dincilik(müslümanlar üstündür, budistler üstündür demek) çok aşağılıkça bir şeydir.
katiliyorum sana. Yandaslik bilinciyle degil gercekten insan olma bilinciyle hareket etmek lazim. Konu sahibi bende o fotolarin gercek olma ihtimaline pek inanmıyorum, ama zulüm sadece bunlar olsa keske.. inanin bizim ulkemizde birçok ebeveyn kendi çocuğunu bunlardan beter istismar ediyor. Ha ne yapmaliyiz? Susmamali, adaletsizlik gördüğümüz yerde elimizi taşın altina koymalıyiz. Aglayarak olmaz, somut olarak etrafimiza iyi ornek olmakla baslamaliyiz.bakın birinci fotodaki tasmalı çocuk muhtemelen bir eşek şakası veya ne diyelim, mal gibi velilerin eğlencesi...
dizlerine basılan kız çok büyük ihtimal bale okulunda.
kolları bağlı çocuğun da ne olduğu anlaşılmıyor. bu görüntüler dünyanın her tarafında rastlayabileceğimiz görüntüler.
bir yerde işkence varsa elbette karşı çıkmalıyız. hem de sonuna kadar... ama bunlar soydaşımız bunlar dindaşımız diyerek karşı çıkıyorsak, işkence edenlerden hiçbir farkımız yok demektir.
ırkçılık(türkler üstündür, japonlar üstündür demek) ve dincilik(müslümanlar üstündür, budistler üstündür demek) çok aşağılıkça bir şeydir.
Böyle şeyler izleme canim bebisinde yazık kıyamet kopana kadar bu haksızlıklar zulumler bitmeyecek bunu bil biz yakinimizdakilerden ailemizden sorumluyuz ama Allah gücü herşeye yetendirBugün facebook duvarımda bir fotoğraf gördüm. Çinlilerin yurtta kalan uygur bebeklerine yaptıkları işkenceler vardı. Helr bir kız benim kızıma o kadar benziyordu ki. Dayanamıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum. Bir tane bebek daha emekliyor. Boynuna köpek tasması takmışlar yere tasla yemek koymuşlar. İçim parçalanıyor kızlar. Gözlerim şişti ağlamaktan ama elimden ne gelir. Sadece paylaşıp rahatlamak istedim. İnsanlığımdan utandım utandım resmen. O bebekler acı çekiyor orada ve biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz. Çok acı ya.
Sizi de üzdüysem özür dilerim.
Orada ki kız çocuğu kızıma benziyor. Bu beni çok etkiledi sanırım. İnanın kızıma içim giderken bazı caniler... Peki bale okulunda böyle mi yapılıyor çocuklara?katiliyorum sana. Yandaslik bilinciyle degil gercekten insan olma bilinciyle hareket etmek lazim. Konu sahibi bende o fotolarin gercek olma ihtimaline pek inanmıyorum, ama zulüm sadece bunlar olsa keske.. inanin bizim ulkemizde birçok ebeveyn kendi çocuğunu bunlardan beter istismar ediyor. Ha ne yapmaliyiz? Susmamali, adaletsizlik gördüğümüz yerde elimizi taşın altina koymalıyiz. Aglayarak olmaz, somut olarak etrafimiza iyi ornek olmakla baslamaliyiz.
bakın mesela şu fotoğrafın tamamını değil de sadece kızın bacağının ikiye ayrılmış halini ve
kızın ağlayan suratını görsek neler düşünürdük acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?