Bütün Görümceler,Eltiler,Kaynanalar Çok Mu Kötü?? Buyrun çekiştirmeye :))

Ben iyi kötu kaynanayı kendımde iyi kaynanayı eltimde gördum :)
walla sorun bendemıydı yoksa kaynnam tum hıncını içindkeını bende döktüde eltıme bısey kalmadımı anlamadım yanı :)
Vayy sonradan deişmiş yani kaynana anam bu kaynana ne büle bunu napmalı delikafadulden
Eltıme gelınce yorumsuz um :)
İlkzamanlr kafaya Çok takıyodum nıye bÖyle oluyor dıye ama artık Ögrendım nasıl davrancagımı gÖrunce gulumse gÖrmessen arayıp sorma

Doğru yolu bulmuşsun arkadaşım artık sırtın yere gelmez alkisalkisalkis

vayy sonradan deişmiş yani kaynana anam bu kaynana ne büle bunu napmalı delikafadulden

doğru yolu bulmuşsun arkadaşım artık sırtın yere gelmez Alkisalkisalkis

amnn işte ne deen boş be4e
bız bıkaç gun gıtmesek aramasak yuzumuze bakmazdı 2 3gun ustuste aramadım dıye bı hafta konuşmamaştı bızımle en çokta benımle tabı gelınımya ben :)
şimdieltım haftada bi gun gelir yemege gelir oda yemk saatındne 1saat önce gelir yemgını yer bıkaç saatte otutur herkes evıne gıder.
Ama ona şimdiye kadr bısey deidği ne görulmüş ne duyulmuş seydr yanee :)
amnn aklıma geldıkcesınırlerım kalkıyor aklıma gelıyor

Elbette kımse sudan ÇıkmıŞ ak kasık deĞıl bende deĞılım ama buyukler herzamn affedıcı olmalı kucklerde saygılı buyuk hasızsa bılekucuk saygılı olmalı kırıcı olmamalı
ama ınsna kendını kullanılmıŞ gıbı hıssedınce ne saygı kalıyor ne hak hukuk

görümce,elti,kaynana.hepsi var malesef bende mafoldumben
ya şunu bilir şunu söylerim, insanlardan ne kadar uzak olursan o kadar ii olursun.
ne kadar yakın olursan, kim olursa olsun ,o kadar kötü olursun...

ne kaynanam var ne gorumcem nede eltıyım nede gorumce..eger bıgun bırıs olur ısem benım hakkımda konusulmasını ıstemem..ınsanları kaynana eltı gozuyle bakıpda asla elestırmem..onemlı olan kısılıg kaynana eltı gorumce gelın ılk etapda bı onyargı yaratmamalı..

sagır dilsiz kayınvaldem ve kayınpederim var vede kapı gibimafoldumbenkaydirigubbakcemile3 4 görümcem var.sagolsunlar çok iyidirler..
iyi olursan iyi olurlar herzaman için.ama birde içlerinden gelecek o iyilik dimi?yapan her halukarda yapar.ilk ve son gelinleriyim ya bakalım...

görümce elti kaynana değilsek
biz neyiz acaba merak ettim galiba biz sırayla hepsiyiz
yani hepsinin ucu biraz dokunuyor kafamçokkarıştı

Evet bende eltıyım aslında bırı bÖle gızlıden gızlıye benım eltıye sorsa dıyorum kımı zman senın eltı nasılsır dıye... Sorsalar acaba ne der benım hakkımda :)

Evet bende eltıyım aslında bİrİ bÖle gİzlİden gİzlİye benım eltıye sorsa dıyorum kımı zman senın eltı nasılsır dıye... Sorsalar acaba ne der benım hakkımda :)

Ben bi sorim bakalımm neler dicek zemuszemus kaydirigubbakcemile3

kaynanamlada görümcelerimlede hiç anlaşamam oldum olası 6 yıl oldu evleneli hep mesafeliyimdir zaten çok soğuklar yeni elti gelcek bakalım onunla nasıl oluruz bilemem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…