Öncelikle merhabalar herkesin Kurban bayramı mübarek olsun :) Hemen konuma giriym.5 aydır konuştuğum bi arkadaşım var adı murat.Kova burcu.Bana dediki sen çok çirknisin yaa
dedi.bende o senn görüş açın sen öyle bakıyosun çnkü dedim.aferin iyi edebiyat yptın ama birz itiraf et hmn kabul etme.Dişli kız ol biraz dedi.Sizce nasıl olur dişli kız yada nasl olmalıyım ? Bazen öyle güzel anlaşıyoruz ki anlatamam bazende bi an geliyo aynı kedi köpek gibi yada iki düşman gibi oluyoruz.Kendini çok yakışıklı sanan tipler varya onlardan birazcık.Dün bu bulaşıklar bitmek bilmiyor yazdım faceme oda teknolojiyi kullan demiş.Bende anneannemde teknoloji yok dedim oda senin sorunun o zaman dedi bende evet benm sorunum dedim.Yapacaksın o zaman dedi.yapıyorum zaten dedim.Konuşma böyle gitti kuzenim vardı yanmda [kız ] muratın yorumlarını begendi.begenme bak havalanır dediysemde begendi.sonracıma okuldaki kız arkadaşlarım yorum falan yaptı derken.Özelden msjlaşıyoruz bi yandan.Bana dediki kübrada güzel kızmş hanii dedii [okuldan arkim ] bende adam gibi dur.sağa sola bakma dedim.Nolduu yoksa kıskandn mı dedi.Bende niye kıskanıyım ki dedim.Oda hoşuma gitti diye olabilrr dedi bende iiy o zaman hoşuna gtsn dedim snra ne işim olur dedi bende sen diyosan doğrudur dedm.Snra epey kızdı galiba yorumları kaldır melike dedi.nye dedim baktım kendi yorumlarını slmiş.Nye kızdın dedim Kes sesinii melikee kess dedi bana bagırma dedim.epey kızdı snra alttan almak için tmm susuyorum dedim :| aradan yarım saat geçti bişey sordum güzelce söyledi.Aman bidaha sinirlenme sen dedim.oda ben sinir küpüyümm hiç altım üsütm belli olmazz birden parlarımm dedi.bende dedm ki farkında değlsn ama kırıyosun murat ciddiye almamaya çalışıyrm ama olmuyo gerçekten üzülüyrm dedim oda ben böyleym dedi.kırmamaya dkkat et dedm.Adamına göre dedi.Bende bni kırcan mı yani dedim.O anki sinirime bakar dedi. Bende
yaptım cvp gelmedi.
Sizce normalmi böyle didişmemiz biz hep böyle kavga ediyoruz kedi-köpek gibiyiz.Sizce napmalıyım :/

Sizce normalmi böyle didişmemiz biz hep böyle kavga ediyoruz kedi-köpek gibiyiz.Sizce napmalıyım :/