• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bütün dünyam prematüre bebeğim oldu, onsuzluğu düşünmek beni kahrediyor.

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
herkese merhaba 32 haftalık dünyaya getirdiğim prematüre tüp bebeğime öyle bağlandımki 1 yaşına gelince onu kreşe verip işe başlamak zorunda olmlk beni hergün deli gibi ağlatıyor. benim babam küçükken annemde gençken vefat etti hiçkimsem yok yani kızımdan başka o yaşadığım en derin en muhteşemsevgi bana bu konuda düşüncelerinizi yazın yardım edin lütfen

rabbim elbet bir şekilde kolaylığını verecektir..şimdiden bunu düşünüp kendini üzme ..şükürler olsun ki yavrun yanında..sen sadece bunun tadını çıkar..anne ve babanada allahtan rahmet diliyorum..mekanları cennet olsun...

canım sen bugünün keyfini çıkarsana ,,neden ileriyi düşünüp kahroluyosunkii Rabbim ,,bak ne güzel tüp bebekle hatta 32 haftalık doğmuş bir bebeği sana bağışlamışş çok şükürr,,bence kafanı çok fazla yorma böle şeylerlee zamanı gelince herşey yoluna girerr ve sen üzüldüğünle kalırsınnn,,canım bence rahat ollll ,,Rabbim meleğiinizii korusunnn:Saruboceq:

canımm sen bebeğinle mutlu ol.benim yeğenimde prematüre maşallah okadar sağlıklı ve sevimli kii.. annenle babana Allahtan rahmet diliyorum.sen bunları kafana takmaherşey olur,sen mutlu ol,huzur olsun yeter.
sevgilerimle..

kızlar hepinize sevgi ve teşekkürlerimi yolluyorum. işte benim duygularımda böyle allahtan bana yardım etmesi için dua ediyorum.sizlerdende dualarınızı bekliyorum.söylediklerinizde haklısınız ama hiçkimsesizlikten birdenbire müthiş bir duygu patlaması yaşamaya başladım sanki dğnya duracakmış gibi devlet sektöründe çalııyorum maaş iyi ama işimi sevmiyorum.keşke çok param olsada eşimi verip işten çıkıp bebepğmle olsam tüm mesaj yazanları öpüyorum cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum

selam canım, bende 32 haftanın bitiminde prematüre olarak doğurdum bebişlerimi.. bütün zorluklarına rağmen o kadar güzel bir duyguki seni çok iyi anlıyorum..
minik kızını sağlıcakla büyüt.. Allah annenle babana rahmet eylesin.. sen geçmişi düşünme şimdiki ve ileriki hayatını, kızının geleceğini düşün.. onunla daha yeni neler öğreneceğini onun gelişimini ve size katacağı güzellikleri düşün.. iş konusuna gelincede hem çalışıp hemde kızınla çokda güzel ilgilenebilirsin.. çocuğunu bırakıp çalışmak zorunda olan tek sen değilsin ilerde herşey yoluna girer sen sadece oluruna bırak işleri...

cnm kızına sıkıca sarıl benimde annem babam veeeeeee olmasını çok istediğim evlat umudum var

anasınıfı öğretmeni olarak gözün arkada kalmasın kızına çokkkkkk iyi bakarlar

Canım anlıyorum seni. Bende prematüre bebeğimle bu sene evdeyim. Seneye işe başlamak zorundayım. Benimde aklım evde kalacak. Duygularını anlayabiliyorum. Çocuklarımızın rahatlığı, geleceği için çalışmak zorrundayız. Birden aklıma büyük kızım geldi. Konyada öğretmenli yapıyordum kızım doğduğunda.Evim Konyadaydı ama çalıştığım yer 55km uzakta. Eve gelmem 1 buçuk saatti. Tabi kimsemde yoktu Konyada. Komşum bakıyordu kızıma. Kızım 6 aylıkken bakmaya başlamıştı. İlk gün kızımı bıraktığımda çok zoruma gitmişti. Tanımadığım bir insana emanet ediyordum.Bakıcıma şunu demiştim. Her şey Allahla senin aranda. Ben birşey görmem ama Allah görür. Önce Allah'a sonra sana emanet ediyorum demiştim. 3 yıl kızıma baktı. Allah'a şükürler.Çok da iyi baktı. Annemiz babamız hayatta olsa bile her an yanımızda olamıyorlar

canim yaa seni cok iyi anliyorum benim bebegim 7 bucuk aylik oldu onsuzlugu asla dusunemiyorum bu cok farkli bir duygu 2 bucuk yasinda zamaninda dogmus baska bir cocugum daha var onu da cok seviyorum ama premture bebegim baska onlar cok gclu cok ozel cocuklar
ise baslamama gibi bir luksun yokmu

malesef günümüz koşullarında bir şeylere fazlasıyla katlanmak zorundayız demirden kadınlar gibi tasarlanmışız bazılarımız yada bizim seçtiğimiz yol buymuş. biliyorsunki yumy cim 4 aylıkken kızımı anneme emanet edip işime döndüm. her gün hala ağlayarak geliyorum masamın başına vicdanım hiç rahat değil anne sütüne muhtaçken o zavallım her şeyden mahrum kaldı. nedenmi katlanıyorum durumumuz bu kadar dememek kızıma her şeyin en iyisini elimin gücümün yettiği yetmeği her şeye ulaşabilmek için malesef türkiyede yaşıyoruz ve annelik bu kadar görmezden gelinen bir ülke çocuk yetiştirmek bu kadar basit görülen bir ülke.Kızımın sağlık sorunları olmasına rağmen her sabah öpüp koklayıp hasretiyle akşamı zor yapıyorum ama katlanmamız gerektiğinide biliyoruz. umut dünyası düşlerimiz gerçek olur ve inşallah gelicek ikizlerle birlikte hep birlikte olacağımız günlerde gelir.

aaaa geçen sene yazmışım ben bu yazıyı ama değişen hiç bişey yok duygularımda...ebrizm ne güzel yazmış...anneliğin bu kadar önemsiz olup görmezden gelindiği bir ülke ...sonra bana kızıyorlar ne yurtdışı diye...gelin siz bu koşullarda annelik yapında görelim...ne acı ki ne duygularım nede durumlarda bir değişme var yerimizde sayıp duruyoruz işte hemde acı çekerekmafoldumben:gitme::olmaz:

her zaman böyle yumy cim malesef hep aynı şeyleri yaşayıp aynı sorunları konuşuyoruz ve çözümde olmadan ömür bitiyor aynı bayrağı başkalarına devrediyoruz

canım şimdi bebeğin kocaman olmuştur sağlıcakla inşallah mutlu uzun ömürler nasip etsin sizlere
neden erken doğmuştu canım :uhm:

canım şimdi bebeğin kocaman olmuştur sağlıcakla inşallah mutlu uzun ömürler nasip etsin sizlere
neden erken doğmuştu canım :uhm:

çok teşekkür ederiz teyzesi evet biraz büyüdü...ama babası hala 18 ay tulumu almış mothercareden çok komik oluyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 giyince herhalde hiç büyümesin hep o eski minyatür bebek gibi görmek istiyo:roflol::roflol:
suyum erken gelmişti benim :1no2:

oyy o su yokmu.........
benimde reken gelmiştii..
ne güzel yumy kızı büyütmuşsun
darısı bize oldun
birde öp bizim için gıdısından...

oyy o su yokmu.........
benimde reken gelmiştii..
ne güzel yumy kızı büyütmuşsun
darısı bize oldun
birde öp bizim için gıdısından...

teyzesi güzel dileklerin için teşekkür ederiz allah herkesin yavrusuna sağlık huzur ve mutluluk versin hemde sonsuza kadarkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:1hug::1hug:a.s.:nazar:

bende beril e akşam mother care den uyku tulumu aldım akşam beyaz pembe çiçekli çok komik oluyor yoksa aynı şeyimi almışız kuzularımıza

ay alem bu kızlar ve tabi onların annelerikaydirigubbakcemile3vereliniortak:roflol:

Back