Bütten finaldeki nottan daha düşük aldiysak

Denizmanzarasi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
100
32
18
Arkadaslar ben 2 yillik bölümde okuyorum bu sene bitti okulum. (Daha dogrusu 2 dersim var) 1.sinifin ilk doneminden 1 dersim vardi gecemedigim 2.sinifta alttan aldim yine gecemedim bu sene de 2.donemden 1 dersim var vizeden 85 almistim finalden baya düşük aldim bute girdim butte hic bisey alamadim bi 3 ders sinavi oluyormus hocam oyle soylemisti bende pek bilmiyorum 3 dersten veya daha az dersten kalirsan bu sinava girebiliyormussun sanirim ve staj yapmis olman gerekiyor. Simdi ben bu 1. Siniftaki dersle bu donemki dersi eger 3 ders sinavindan da gecemezsem 1 sene uzatmis oluyorum sanirim degil mi? Ve uzattim diyelim 2 dersi sadece sinavlarina gidiyorum degilmi devam zorunlulugum olmuyor heralde çünkü devamsizliktan kalmadim bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi

Evet veremezsen maalesef uzatmış oluyorsun. Devamsızlıktan kalmadığın sürece devam zorunluluğun olmaz ama. 3 ders sınavını ne yap et vermeye çalış derim ben 3 ders için okulunu uzatma boşuna. 1 yıl az bir süre değil.

Tabiki elimden geleni yapip gecmeye caliscam Allah izin verirse ama hani olumsuz olacağını da dusunerek sordum yani

Devamsızlıktan kalmadığınız için devam zorunluluğu olmaz meselesi hocaya göre değişir benden söylemesi gıcık birileriyse hiç önemsemez illa geleceksin der takar sana yaşadım ordan biliyorum. Umarım geçersiniz.

Okul yönetmeliğini okuyun. Bizde tek ders sınavı vardı mesela 3 ders yoktu. Yönetmelikte yazar hepsi. Devam konusu da aynı şekilde yönetmelikte yazar ama hocaya da bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…