• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butik Sabun ve Kokulu Taşlar (En Uygun Fiyatlara Farkı Hisset!)

Merhabalar, kuzu figürünün kokulu taşı var mı ve fiyatı nedir acaba?

Canımm sağolasın sabunlarım geldi ve herhangi bir zaiyat yok. ellerine sağlık umduğumdan daha güzellerr.. ama süprizde yapmış başka parçalarda koymuşsun onlarda çok güzel..akşam gönderdiklerinin resimlerini çekip buraya koyacağım vala güzel bir alışveriş oldu bu.. süprüzler için ayrıca TEŞEKKÜR ederim..

Sabunlar evimde
IMG_20150123_194947.webp
IMG_20150123_194900.webp
IMG_20150123_194921.webp
ellerine saglik

Bebeğinizin odasına veya evinizin en güzel köşesine koymak için,
YMqyBl.jpg
dekor
PpndG7.jpg
atif ismini yazdırmaya ne dersiniz?

2ynlGL.jpg
2ynd1A.jpg

İster kutuda, isterseniz kesede doğum günleri, yeni doğum v.b tüm özel anlarınızda misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

jLXOMj.jpg
vmX2vO.jpg

Bu tatlı ayıcıklar kokulu taştır...istediğiniz renk ve kokuda sahip olabilirisiniz.

DEBbQO.jpg

Bu tatlı ayıcıklar ise kokulu ve renkli sabun ürünlerdir.. yine tül içerisinde veya kutu içerisinde süslemesi yapılır.

14VOrG.jpg

Meleklerinizin dekoratif isimlerini yazıyoruz... :) Lütfen mesaj atınız...
(istediğiniz renk ve kokularda)
EVRl0A.jpg

58Q9Oz.jpg

uygun fiyata sipariş alınır.

Ayse hnm mrb oglumun dogum günü için sabun düşünüyorumda.aykkabı modeli veya kuzu düşünüyorum.aslında ismini yzdırmk istiyorumda uzun pahalıya mal olur diye tahmin ediyorum.ilker Ata ismi oglumun.fiyat verirsen ona göre karar verdim

uygun fiyata sipariş alınır.

Ayse hnm mrb oglumun dogum günü için sabun düşünüyorumda.aykkabı modeli veya kuzu düşünüyorum.aslında ismini yzdırmk istiyorumda uzun pahalıya mal olur diye tahmin ediyorum.ilker Ata ismi oglumun.fiyat verirsen ona göre karar verdim

Back