Butik sabun,Kokulu taş,renkli kolonya,lohusa takımları VE silikon kalıp satışımız vardır

evanesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
1.114
99
36
bebek mevlüdleri, doğum, doğum günleri ve daha bir çok organizasyon için butik sabun, kokulu taş, lohusa terlik taç takımları, renkli kolonyalarımız sizler için hazırlanıyor :)
VE ayrıca; ev de boş zamanlarınızı degerlendirmek ev butcenize katkı da bulunmak isterseniz siz de butik sabun ve kokulu taş yapabilirsiniz bunun için de kalıp satışımız da bulunmaktadır ıstenilen model de ve isterseniz de çoklu kalıp da yapabilirim

Son düzenleme:
Nişan düğün organizasyonu için kokulu taş nar konsepti istediğiniz renkler de etiketli olarak yapılır

Her türlü şipariş alınır terlikler ıstenilen renkte yapılır burada ki şekillere takılı kalmayın

Ister kendiniz için isterseniz de hediyelik sabun kovalarımız
ıstenilen renk ve çeşitte yapılır

Istediginiz renkte ister kutulu isterseniz tül de etiketli, stickerlı tercih sizin siz isteyin ben yaparım

Bir siparişimız daha bitti bu sepet bir arkadaşımızın banyosuna güzellik katacak misler gibi kokacak banyosu
sizin de banyonuz, eviniz daha da güzel olsun istiyorsanız ben buradayım :)

Siparişlerinizi bekliyorum severek, el emeği ile yapılan şeyler de güzel ürünlerimiz ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…