butik kurabiye ve pasta

$AYÞÝM.jpg bi müşterim arkadaşı için düşünmüş, süper hediye oldu:nazar:

sevgililer günü siparişlerini alıyorum son bikaç gün, sevdiğiniz insanlara ne hediye alacağım diye kara kara düşünmeyin onları güzel kurabiyelerle tahmin ettiğinizden daha fazla sevindirebilirsiniz:16:

ne kadar kurabiye fiyatlarınız ve bebek temalılarınız

ve ne kadar dayanıyor kurabiyeler

kusura bakmayın biraz geç oldu:17: bebek temalı kurabiyeler 3 ile 4 arasında değişiyo modele göre, çünkü her modelin malzemesi ve emeği farklı oluyor. kullandığım malzemede 1. sınıftır herzaman(aklıma gelmişken söyleyim) yemek için soruyorsanız 2 3 ay içinde yiyebilirsiniz. saklamak için soruyorsanız 2 yıl dayanıyo sıcak ortam değilse daha fazla :16:

bide şu konuya açıklık getirmek istiyorum, piyasada bazen çok küçük kurabiyeler görüyorum ve tabiki fiyatları uygun oluyor. benim yaptığım kurabiyelerse avcunuzun içini dolduracak hatta taşacak kadar büyük dolayısıyla buda fiyata yansıyor. verdiğiniz kişinin gözüde mideside :56:gönlüde doyuyor :1: sadece fiyat konusunda karşılaştırma yapıp sonra hayal kırıklığına uğramasını istemem kimsenin.:42:

son yaptıklarınızdan yada genelde yaptıklarınızdan örnekler koyabilirmisiniz mümkünse

bebek kurabiyesi düşünüyorsunuz herhalde allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle:emir_bebek:
bebekler için en çok istenen bebek suratlı olan, ve bezli bebek bide nazar boncuğu oluyo tabiki ben çok yakıştırıyorum. bezli olanı 3,5 değer ikisinden 3 tl ye yaparım.

bazı arkadaşlar internetten buldukları fotoları kendileri yapmış gibi koyuyarlar, çok üzücü benim koyduğum herbir foto kendi el emeğim. istenilen renk modelde çalışıyorum. :16::16::16:

Back