• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butik Kurabiye ve pasta modelleme

$DSC_0029.JPG

:29::29::29::29::29:

bayıldım bayıldımm müthişş
özellıkle bu silikon kalıplardan bebk figürünü nasıl bukadar düzgün çıkardınız
denıyım dedım agzı bı yana burnu bı yana kaydı:)
hamur el sıcaklıgıyla eriyo galıba:)

daha önce böyle butik tarzı kurabiye siparişi vermiştim ama resimde görünen gibi değil ezik büzük şeyler geldi ve tadları inanılmaz kötüydü zaten taş gibiydi doğru düzgün ısıramadık bile :D o yüzden o zamandan beri uzak duruyorum bu fikirden ama sizin yaptığınız modellere bayıldım tadları nasıl onu merak ettim..

Garden selam,
Seninde dedigin el isısı cok onemli hemen yapisa biliyor sacma gelebilir ama ben kaliba sekil bastirirken isaret parmagimi kullanamiyorum cunku parmagima cogunlukla yapisir deli eder beni bende serce parmagimi kullanirim:)
Ama kalipta sorunda olabilir kirmizi silikonlar sert oluyor cogunlukla cikarirken zor olabilir bazen ben pembe kalip kullaniyorum..

Selam Carmia,
Seker kurabiyeleri cogunlukta standart sertligi vardir nasil desem benim urunlerim kurabiye degilde biskuvi dersek daha iyi olur..
Ben sizin tabularinizi yikabileceginize inaniyorum!

Arkadasim merhaba oncelikle
Benim merak ettigim neden sagdan soldan vlcaldigin fotograflarla konu acma ihtiyaci duydugun?
Baskalarinin emeklerini sanki kendiniz yapmissiniz gibi caliyorsunuz ya deli oluyorum.

Arkadasim merhaba oncelikle
Benim merak ettigim neden sagdan soldan vlcaldigin fotograflarla konu acma ihtiyaci duydugun?
Baskalarinin emeklerini sanki kendiniz yapmissiniz gibi caliyorsunuz ya deli oluyorum.

ben konu sahinin kendi emekleri diye hayran hayran bakıyordum tariflere ,siz nasıl anladınız kendi emeği olmadığını acaba merak ettim ,kim yaptıysa ellerine sağlık ayrıca çok beğendim hepsini ,sevgiler.........

Back