Butik Kurabiye Pasta Siparişi

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
865
168
33

Merhaba Kızlarr ,

Açtığım konuda resimler çok dağınık olduğu için tekrar açmam gerekti

Annemle birlikte kişiye özel butik kurabiye ve pasta yapıp satıyoruz.

İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

Güncel : Modeller 1,5,6,7,9,12,13,14. cü sayfalarda mevcuttur

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hepsi cok güzel bayıldım hepsine ya
Annenin ellerine sağlık arıyordum boyle birşey inceleyim kesinleşince haber vereyim sana

benım kızın doğum gunu subatta..
mısal almaya kalksam,bana kargoyla mı gönderceksınız?
samsundayım cunku,ödeme kıme,nereye yapılıyor?
kurabıyelern kullanım suresı nedır? kac gun dayanır?
bıde en az kac kurabıye alınır?
tanesi kaça?

belkı saçma sorular ama alıcı olmasak merak etmeyız dımı

Canım hepsi cok güzel bayıldım hepsine ya
Annenin ellerine sağlık arıyordum boyle birşey inceleyim kesinleşince haber vereyim sana
teşekkür ederizz

söz nişan doğum günü gibi çoklu 100 adet ve üzeri kurabiye siparişlerinde indirmlerimiz de oluyor canım

evet türkiyenin her yerine kargo ile karşı ödemeli olacak şekilde gönderim yapıyoruz , ödeme hesabımıza yapılıyor , kurabiyeler 1 yıl bozulmuyor , saklmak için hatıra olarakta oldukça ideal yemek için diyorsanız da 1 ay kadar tazeliğini koruyor

normalde en az 15 adet sipariş alıyoruz , fiyatlarımız 2 tl den başlıyor el emeği ve modeline göre 2tl -3,5 tl arasında fiyatlar

düşünürseniz yardımcı olurum , facebook sayfamızı da mesaj olarak atabilirim isterseniz inceleyebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
anneciğinin eline sağlık
aklıma yazdım kızım senilazım olunca rahatsız ederim

ben yaptırmak ıstıyorum..
bu sıtede de yapanlar cok var,sayfa açıp aktıf kullanmadıkları ıcın ulaşılamıyor..
ama sen aktıf bı kk uyesı olduğun ıcın,sanırım subat ayında senı bı rahatsız edıcem..

tabikii , kurabiye adetinin çokluğuna göre 1-2 hafta önceden haber verirseniz yardımcı olurum , facebook sayfamızı da mesajla göndereceğim teşekkür ederim

Canım çok güzeller bayıldım emegine sağlık aklımın bir köşesine yazdım inşallah zamanı geldiginde rahatsız edicem sayfayı banada özelden atarsan sevinirim daha fazla bilgi edinelim

Canım çok güzeller bayıldım emegine sağlık aklımın bir köşesine yazdım inşallah zamanı geldiginde rahatsız edicem sayfayı banada özelden atarsan sevinirim daha fazla bilgi edinelim

teşekkür ederiz canımm memnun olurum

tabiki birazdan atacağım sayfayı :103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…