BuTiK BaL

Tabi canim eklediginde bakayim feraceler apoletli falan varya simdi tasli falan oyle bakiyorum pardesude burda biri satiyor ama 44 beden cok buyuk olsaydi alicaktim

LG G2 D802

Hanımlar kapı kolu 65 TL. Evimiz yapılırken almıştık fakat kapılarımız beyaz olunca sıfır kutusunda duruyor hepsi. 6 oda 2 wc. Almak isteyene yardımcı olurum.Çok şık duruyor, ağır bir model. Yarın ayrıntılı fotoğraflarını eklerim. :42:

$1401302113146.jpg

Tabi canim eklediginde bakayim feraceler apoletli falan varya simdi tasli falan oyle bakiyorum pardesude burda biri satiyor ama 44 beden cok buyuk olsaydi alicaktim

LG G2 D802

canm bi tane kap ekledim konuma tekrar bak istersen bunu beğenmezsen feraceyi eklerim :34:

Öncelikle butiğime hoşgeldiiniz hanımlar :16:

Genel olarak tesettüre uygun kıyafetlerim bulunuyor. Hepsi çok temiz kullanılmıştır.

Ödeme havale ile 50 TL ve üzeri kargo bana ait.

Toplu alımlarda pazarlık payı vardır, uygun bulduğum ürünler olursa takas kabul edebilirim.

Yeni sahiplerine şimdiden hayırlı olsun diyorum vee topicimi açıyoruumm :12:

Pardesu ve feracenze bakablr myyyyym :):)

Merhaba ben de pardesu ve feracenze bakmak istyrm bi de pantoln etek satldi mi hayr diyin ltfeween :(

LG G2 D802

$IMG_20140528_144554.jpg $p3.jpg $p2.jpg $p1.jpg
canm istersen üzerimde de resmini çekebilirim çok şık duruyo pardesü mevsimlik harika bi görüntüsü var :34:

Tesekkur ederim hamusum ben daha canli renklerde bakiyorum pardesuyu alvina yada setrmsin modellerinden :):)

LG G2 D802

Kapi kolunun ayrintili resimleri, isteyene tek tek gonderebilirim. Eviniz avangart tarzindaysa eger cok yakisacak bir kol. Fiyat 65 tl alicisina yardimci olurum fiyatta. 5 oda 2 wc takim.

LG G2 D802

Eklentiler

• $1401373379164.jpg
    $1401373379164.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı satışlar dilerim canımcım.10 tl olan şal ile 10 tl lik yeşil başıörtünün markası nedir?ben de ist.anadolu yakasınadayım.Pantolon tek satıldımı bu arada ...sevgiler...

Tesekkur ederim canim :) salin markasi yok cok severek kullandim bir elbisemin ustune almistim ondan baska biseye de uyduramadim. Yesil esarpta karaca sport hic kullanmadim sifir. Pantolon etegi hamusuma ayirdim :)

LG G2 D802

Back