Bütçe sınırınız olmasaydı hangi doktora giderdiniz?

Anoushka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
6
3
49
Malum ideal şartlarda hepimiz gidip belki Hollywood'daki en ünlü doktorlari bulurduk. Öyle bir dünya yok ama elinizde sınırsız para olsa yerli/yabancı hangi doktora burnunuzu yaptırırdınız?

Malum ideal şartlarda hepimiz gidip belki Hollywood'daki en ünlü doktorlari bulurduk. Öyle bir dünya yok ama elinizde sınırsız para olsa yerli/yabancı hangi doktora burnunuzu yaptırırdınız?
Galiba ben elimdeki sinirli parayla kim yapar diye onlari inceledim sadece yuksek fiyat verenlerin profillerinden bile uzak duruyorum aklim kalir falan diye para biriktirmeye kalksam biriktirene kadar surekli zam gelir

Galiba ben elimdeki sinirli parayla kim yapar diye onlari inceledim sadece yuksek fiyat verenlerin profillerinden bile uzak duruyorum aklim kalir falan diye para biriktirmeye kalksam biriktirene kadar surekli zam gelir
Ben daha aklimin kalacagi birisini bulamadim. O yuzden parayi basinca oluyor mu bu isler yoksa sans isi mi diye merak ettim.

Bayadir burun estetigi bolumundeyim kim ne yazmis bakiyorum burda incelemem sonucu
Arama kismindan doktor adini yazip bakabilirsiniz ben kotu yorum olunca birden soguyorum valla doktordan
Ben de kime baksam kotu yorumlarla da karsilasiyorum. Oyle ideal bir doktor var da ben mi bilmiyorum yoksa unicorn mi kivaliyoruz? Biraz o yuzden sordum.

Ben daha aklimin kalacagi birisini bulamadim. O yuzden parayi basinca oluyor mu bu isler yoksa sans isi mi diye merak ettim.
Galiba şans isi devlete para vermeden yaptiranlar var memnunlar unlu doktorlara yaptirip burda kotu oldu diye konu acanlarda var Insallah duzgun doktorlarla karsilariz hepimiz

Kesinlikle Barış Çakır olurdu. Arada bakıyorum Instagramdan çok doğal ve hoş duruyo hastaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…