Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayati akbas ile ilgili burd o kadar olumsuz yorum okudum ki parasiz yapsa yaptirmamSamsun hayati akbaş
Galiba ben elimdeki sinirli parayla kim yapar diye onlari inceledim sadece yuksek fiyat verenlerin profillerinden bile uzak duruyorum aklim kalir falan diye para biriktirmeye kalksam biriktirene kadar surekli zam gelirMalum ideal şartlarda hepimiz gidip belki Hollywood'daki en ünlü doktorlari bulurduk. Öyle bir dünya yok ama elinizde sınırsız para olsa yerli/yabancı hangi doktora burnunuzu yaptırırdınız?
öyle miymiş vay be.Hayati akbas ile ilgili burd o kadar olumsuz yorum okudum ki parasiz yapsa yaptirmam
Bayadir burun estetigi bolumundeyim kim ne yazmis bakiyorum burda incelemem sonucuöyle miymiş vay be.
Ben daha aklimin kalacagi birisini bulamadim. O yuzden parayi basinca oluyor mu bu isler yoksa sans isi mi diye merak ettim.Galiba ben elimdeki sinirli parayla kim yapar diye onlari inceledim sadece yuksek fiyat verenlerin profillerinden bile uzak duruyorum aklim kalir falan diye para biriktirmeye kalksam biriktirene kadar surekli zam gelir
Ben de kime baksam kotu yorumlarla da karsilasiyorum. Oyle ideal bir doktor var da ben mi bilmiyorum yoksa unicorn mi kivaliyoruz? Biraz o yuzden sordum.Bayadir burun estetigi bolumundeyim kim ne yazmis bakiyorum burda incelemem sonucu
Arama kismindan doktor adini yazip bakabilirsiniz ben kotu yorum olunca birden soguyorum valla doktordan
Benim de aklima gelen o. Baska da bilmiyormusum galiba.Barış Çakır
Galiba şans isi devlete para vermeden yaptiranlar var memnunlar unlu doktorlara yaptirip burda kotu oldu diye konu acanlarda var Insallah duzgun doktorlarla karsilariz hepimizBen daha aklimin kalacagi birisini bulamadim. O yuzden parayi basinca oluyor mu bu isler yoksa sans isi mi diye merak ettim.
Dr.Nowzaradan
Barış Çakır dalında en iyisi galibaBenim de aklima gelen o. Baska da bilmiyormusum galiba.