Business giyim

ERSGY

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
320
631
Merhabalar pek çok insan gibi geçim kaygısı sardı paraya kıyamıyorum borcum cok ama düzgün giyinmem gereken bir isim var. Business casual giyim tarzında uygun ama kaliteli nerelerden giyiniyorsunuz? Boyum kısa kilom var kısa ceketler giyemiyorum her yerde kısa ceketler var kalcayi kapatmam gerek. Siz nasıl cozuyorsunuz

durumun yoksa guzel markalarin urunlerini secip dolap , gardrop gibi ikinci el uygulamalardan alabilirsin. ben is icin giyinecek epey bir kiyafet almistim dolaptan. hepsi yeniden farksizdi ve gayet guzeldi.
kadinlarin cogu hevesle alip alip kullanmiyor zaten bazi urunlerin etiketi bile var

Merhabalar pek çok insan gibi geçim kaygısı sardı paraya kıyamıyorum borcum cok ama düzgün giyinmem gereken bir isim var. Business casual giyim tarzında uygun ama kaliteli nerelerden giyiniyorsunuz? Boyum kısa kilom var kısa ceketler giyemiyorum her yerde kısa ceketler var kalcayi kapatmam gerek. Siz nasıl cozuyorsunuz
Her yerde kısa ceket yok ki özellikle tesettür kullanan kadınlar bile ceket giyiyorlar popo altına gelen ceket piyasada çok lcwde bile var

Artik insanlar nereye para yetistirecegini sasirdi. Biribirileriyle kombinlenebilir kiyafetler secersen cokta parcaya gerek bile duymassin

Uygun fiyatlı istiyorsan trendyol Milla veya Trendyol curve. Birçok markanin muadilini yapmışlar

O kollu popo kapatan ceketler oluyordu lcwda bir ara bulamasnz da modeldn diktirblrsnz.
Arkdsm dolap ve gardrpstn etiketli ürünler alıyor bedenine göre buluyor belki siz de bulablrsnz

Zara’yla Mango 2-3 kombini 15k kapatacak durumda hatta belki de daha fazla çok uygun değil bence artık.
Ama kaliteli diye soruyor milla vs korkunç. Ceket dediğin biraz kaliteli olmalı dandik bir cekettense gömlekle gezerim. Tamam zara mango yüksek kalite değil ama en azındna çizgisi dikişi çok kötü kötü sırıtmıyor.

Konu sahibi defactoda da iyi ceketler bulunabiliyor hepsi bir değil ama bi şans vermeni öneririm

Hm.
Blazerlarını kumaş pantolonlarını ben çok beğeniyorum.
Ceket içine giymelik basicleri de güzel.
Ben lacivert ve siyah takım aldım. Bir de gri ve bej blazer. İçine giydiğim basic skalasını da geniş tutunca çeşit çeşit kombin çıkıyor.

durumun yoksa guzel markalarin urunlerini secip dolap , gardrop gibi ikinci el uygulamalardan alabilirsin. ben is icin giyinecek epey bir kiyafet almistim dolaptan. hepsi yeniden farksizdi ve gayet guzeldi.
kadinlarin cogu hevesle alip alip kullanmiyor zaten bazi urunlerin etiketi bile var
Buna da katılıyorum. Öğrenciyken mülakata gideceğim zaman modacruz'dan şahane bir ceket almıştım çok kaliteli yepyeni ama bir o kadar ucuzdu.

Zara. Chima. Mango
Ben dolap uygulamasından Mango marka 2 farklı ceket almıştım. Normalde sıfır alsam tanesi 1000-1500 civarında olurdu ama ben tanesini 300 tl ye aldım, ikisi de sıfır gibiydi. Konu sahibi de bu şekilde 2. el uygulamalarında hem kaliteli hem uygun fiyatlı şeyler alabilir.

Oxxo sitesinde 900-1000 tl aralığında popoyu kapatan güzel blazer ceketler var, başka kıyafetler de var.

Dolaptan alabilirsiniz ceket ve pantolon rengini düz renk siyah lacivert gri modelsiz seçerseniz içine giyeceğinizle ayakkabı çanta aksesuarla farklı kıyafetmiş gibi görünebilir 8-9 parça sizi baya götürür

Lcw'nin kullandığı kumaş ve pamuk kaliteli, ceket-kazak oradan alıyorum. Özellikle blazer ceketleri güzel.

Şimdi baktım daha önce duymamıştım bile çok güzel şeyler var. Beden kalıpları nasıl normal beden ölçümüz uyar mı acaba? Online alışverişte emin olamıyorum pek.
Zarayla aynı. İnditex markası zaten. Diğer inditex markalarının seri sonu ürünleri falan var. Zara, bershka vs etiketini söküp lefties etiketi dikip yarı fiyata satıyorlar.

X