Moda bloger i diye bir meslek mi varMilli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim ve organizasyon şirketi sahibi Fulya Terim’in kızı ünlü moda bloggerı Buse Terim, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.
Eki Görüntüle 1841861
Söz cü'de yer alan habere göre şu sıralar annelik heyecanı içinde olan ve geçtiğimiz günlerde Volkan Bahçekapılı ile evliliğinin 2. yılını kutlayan Buse Terim, bebeğini kucağına almak için adeta gün sayıyor. Instagram hesabında 1 milyon’un üzerinde takipçisi bulunan Terim, kızı olacağını şu sözlerle duyurdu.
“İtiraf ediyorum, haberi aldığımdan beri pembe renk bana daha bir güzel görünür oldu!Cinsiyet belli olduktan sonra, ikinci soru ‘İsmi ne olacak?’ oluyor tabii. Ama sanırım kız çocuğuna isim bulmak erkek çocuğuna kıyasla daha zor! Ben heyacanlıyım diyorum ama bir kız babası olmak için gün sayan Volkan'ın yanında benim heyecanım sönük kalıyor neredeyse… “
Once hamile oldum partsi olur heralde ondan sonrada biz cocuk yapacaz partsii olur sonrasını soylemeyim ben artikHayırlısı olsun. Cinsiyet açıklama partisi nedir ? Daha ne partiler türeyecek bakalım
Niye öyle düşündüm:))Hamile oldugunu ilk ogrendigimde demistim buse terimin kesin kizi olur diye :) ben cok sevindim sahsen Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Moda blogu yazarı gibi bisey yeni moda mesleklerdenModa bloger i diye bir meslek mi var
ssk si var mıModa blogu yazarı gibi bisey yeni moda mesleklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?