Buse Terim bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim ve organizasyon şirketi sahibi Fulya Terim’in kızı ünlü moda bloggerı Buse Terim, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Söz cü'de yer alan habere göre
şu sıralar annelik heyecanı içinde olan ve geçtiğimiz günlerde Volkan Bahçekapılı ile evliliğinin 2. yılını kutlayan Buse Terim, bebeğini kucağına almak için adeta gün sayıyor. Instagram hesabında 1 milyon’un üzerinde takipçisi bulunan Terim, kızı olacağını şu sözlerle duyurdu.

“İtiraf ediyorum, haberi aldığımdan beri pembe renk bana daha bir güzel görünür oldu!Cinsiyet belli olduktan sonra, ikinci soru ‘İsmi ne olacak?’ oluyor tabii. Ama sanırım kız çocuğuna isim bulmak erkek çocuğuna kıyasla daha zor! Ben heyacanlıyım diyorum ama bir kız babası olmak için gün sayan Volkan'ın yanında benim heyecanım sönük kalıyor neredeyse… “

tadını cıkarsın ya nolucak kı
allahda ısteyen herkese nasıp etsın :)

Hayirlisi diyelim bide boyle bir seramonimi cikti cinsiyet aciklama partisi

Hamile oldugunu ilk ogrendigimde demistim buse terimin kesin kizi olur diye :) ben cok sevindim sahsen Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Moda bloger i diye bir meslek mi var

Bizim zamanımızda bebek saglikla dogunca mevlüt okutulurdu şimdi yok yok hamile kaldım partisi yok tekme attı partisi yok canım şunu istedi partisi bütün dünya duyacak ya hamile olduğunu Allah akıl fikir versin

Hayırlı uğurlu olsun da milletçe çok meraklı olduk bu tür partilere,sosyal medyaya girdiğimde gözlerim kanıyor herkes blw annesi (anlamını dün öğrendim), çocuğun yediği yemekten başla giydiği kıyafetlere kadar sergileniyor o da yetmedi ünlenen(!) sosyal medya annelerimize beleşten hediyeler,takipçi azarlamalar laf sokmalar gırla, olan var olmayan var biraz edep ya ne zaman hava atmaya,sahip olduğumuz şeyleri bu kadar göze sokmaya meraklı olduk şaşkınlıkla izliyorum. Ben de ilk bebeğimi kucağıma aldığımda sevinçten delirmek üzereydim fakat bu yeni nesil cidden farklı kafalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…