- 11 Ekim 2019
- 7
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi Dilberduda
Selam berkese be
Aynısı Ben de de vardı doktorun başarısızlığı maalesef geçmiyor ve zamanla daha kötü oluyor revizyon almanız gerekir ben oldum kurtuldumSelam berkese ben burun estetigi olali 3 ay olcak burnumun ucunda mercimek tabesi kadar bi cikinti var ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim
n burun estetigi olali 3 ay olcak burnumun ucunda mercimek tabesi kadar bi cikinti var ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim
Cok Tesekkur ederim benimde korkumda oydu ilk bastan veri var burnum inmeye baslayinca dahada belirgin okmaya basladi ben doktora yazdim resim gönderdim anlamadim ne oldunu dedi vidyo gönderdim cevap falan gelmedi size ne oldunu söyledilermi kikirdakmi dikismi cözemedim bastirinca batiyo cevabin icin cok tesekkürler cok moralimi bozuyoAynısı Ben de de vardı doktorun başarısızlığı maalesef geçmiyor ve zamanla daha kötü oluyor revizyon almanız gerekir ben oldum kurtuldum
Revizyon oldum ben bu yüzdenAynısı Ben de de vardı doktorun başarısızlığı maalesef geçmiyor ve zamanla daha kötü oluyor revizyon almanız gerekir ben oldum kurtuldum
Tam olarak ne yapildi biraz bilgi verirseniz sevinirimRevizyon oldum ben bu yüzden
Hic birsey bulamiyorum internetteRevizyon oldum ben bu yüzden
5 sene önce ameliyat oldum zamanla çıkıntı oluştu yani şişlikten sonra sağ ve soldan farklıydı yer yer çöküşler oldu dr bulamadım hep zor yapamayız falan dediler allahtan içeride kıkırdak varmış ameliyat oldum şuan iyi gibi 15 günlük ama çıkıntı falan yok böyle kalırsa güzelTam olarak ne yapildi biraz bilgi verirseniz sevinirim
Cok gecmis olsun umarim simdi yolunda gider hersey aksilikler olunca moral bozuyo cok tesekkürler5 sene önce ameliyat oldum zamanla çıkıntı oluştu yani şişlikten sonra sağ ve soldan farklıydı yer yer çöküşler oldu dr bulamadım hep zor yapamayız falan dediler allahtan içeride kıkırdak varmış ameliyat oldum şuan iyi gibi 15 günlük ama çıkıntı falan yok böyle kalırsa güzel
Umarım sizin de yolunda gider çok zor gerçekten ameliyat vs işleriCok gecmis olsun umarim simdi yolunda gider hersey aksilikler olunca moral bozuyo cok tesekkürler
Gecti mi acaba soylediginiz durum?Selam berkese ben burun estetigi olali 3 ay olcak burnumun ucunda mercimek tabesi kadar bi cikinti var ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim