• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burundaki Şişlik 6 Ay Sürüyor da Peki Yüzdeki

oburix

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
15
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce burnumdan deviasyon ve estetik ameliyatı oldum, doğal olarak yüzde ve burunda şişlikler oluştu burnumun uç kısmı şu anda normalden 1.5 kat daha büyük duruyor, 20 yaşındayım ama 17 gösteriyordum bu alt dudaktan başlyıp üst dudağı ve yanakların her yerini kapsayan şilikler sayesinde 14 yaşında tombul kız oldum, sokağa çıkmaya utanıyorum. Burundaki şişliğin 6 ay kadar süreceğini öğrendim, bu bilgi ne kadar doğru? Tamam tam oturması 6 ay sürecek ama 2. aydan sonra normal bi görünüme ulaşma şansı yok mu? Bir de asıl merak ettiğim yanaklardaki, üst ve alt dudaktaki çene üstüne kadar ulaşan şişliğin geçmesi ne kadar sürer, daha çabuk inmesi için ne yapabilirim?

Geçmiş olsun canım :) Tuzdan uzak dur bir süre.
Bitkisel çaylar var vücuttaki ödem şişilikleri azaltmak için onu deneyebilrisin.
Maydanoz suyununda iyi geldiğini okumuştum bi yerde ;)

geçmiş olsun canım..kime oldun ameliyatını...şişlikler bayağı bir kaç hafta içinde büyük oranla iniyor...ama yinede tamamı 1 yıl sürüyor...tabiki ilk zamanlardaki gibi şişler gibi olmuyor...

Geçmiş olsun canım :) Tuzdan uzak dur bir süre.
Bitkisel çaylar var vücuttaki ödem şişilikleri azaltmak için onu deneyebilrisin.
Maydanoz suyununda iyi geldiğini okumuştum bi yerde ;)

Çok saol canım, dikkate alacağım.

geçmiş olsun canım..kime oldun ameliyatını...şişlikler bayağı bir kaç hafta içinde büyük oranla iniyor...ama yinede tamamı 1 yıl sürüyor...tabiki ilk zamanlardaki gibi şişler gibi olmuyor...

Saol canım, doktor ismini vermek istemiyorum ama 2 uzman aynı anda yaptı ameliyatı, güvenim tam umarım problem çıkmaz.

Kızlar yüzünüzdeki şişlikler ne kadar sürede geçti? Yanaklarım ve üst dudağım şiş bu konuda ne yapabilirim..:41:

Kızlar yüzünüzdeki şişlikler ne kadar sürede geçti? Yanaklarım ve üst dudağım şiş bu konuda ne yapabilirim..:41:

Bence de tuzu azaltın ve hareket edin bol bol. Neredeyse hiç yatmadım sürekli gezindim evde ve çok çabuk indi şişliklerim. Bugün 10.gün ve dün işe başladım herkes şaşırdı sadece sol göz altımda hafif bir morluk kaldı. Bol su içtim ve gezindim hep.

Son düzenleme:
benim 8. günüm dr başımı öne eğmemi ve ağırlık kaldırmamı yasakladı bu yasaklar ne zamana kadar geçerli sizin dr nuzda aynı tavsiyelerde bulundu mu

kızlar burnun tam anlamıyla şeklini alması 6 ay 1 yıl sürer buna kimsenin karşı geldiği yok ama forumda o kadar resimler var ki daha 1 aylıkken bile kendini belli etmiş ve ameliyat olduğunu bilmeyen kimse şiş olduğunu anlamaz,yani şişlikler olacak ama 2-3 hafta sonra inecek ve 1 ay sonra da burun kendini belli etmeli bence etmiyorsa da panik olmaya gerek yok ameliyat kötü geçmiş olabilir ya da iyileşme süreci kişiden kişiye farklılık da gösterebilir,deri yapısı da çok etkili...dediğim gibi forumu incelerseniz kısa sürede toparlayan çok var

bn arnica kremin morluk ve şişlikleri azalttığını öğrenmiştim bu siteden ve ameliyat olmama 3 gün kaldı aldım bile kremi. deneyen varsa burda bize yardımcı olablirler . ayrıca arnica krem burun üzerine de sürülebilir mi ora da şiş oluo çünkü deneyen varsa yardımcı olsun lütfen

bn arnica kremin morluk ve şişlikleri azalttığını öğrenmiştim bu siteden ve ameliyat olmama 3 gün kaldı aldım bile kremi. deneyen varsa burda bize yardımcı olablirler . ayrıca arnica krem burun üzerine de sürülebilir mi ora da şiş oluo çünkü deneyen varsa yardımcı olsun lütfen

snmcmre ben kullandım gercekten iyi gelio, ben burnumada sürdüm, iki kaşımın arasına sürdüm hatta göz kapaklarıma bile az az sürmüstm cünkü ameliyattan sonra göz kapaklarınada kan cöküyo

Back