Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat olduğum bir cok hastasi burun önden kocaman oldu diyorlar .Özellikle büyük burun istemiyorum onden dedim ama .10 aydir burnum hala kocaman önden diyen varSen dilediğini ye iç ödemin inmesi için bile erken daha bismillah.
Bana doktorum bromelain verdi, ek olarak ananaslı yeşil çay içiyorum.
Doktorunuza sorabilirsiniz bunları
Burnumu önden kocaman yaptı .Ayrıca bana her seyi yiyebilir ve icebolirsin dedi ozellikle şunu ye iç demediBana doktorum bromelain verdi, ek olarak ananaslı yeşil çay içiyorum.
Doktorunuza sorabilirsiniz bunları
Ananas iyi geliyor alerjiniz yoksa ananas alıp yiyinBurnumu önden kocaman yaptı .Ayrıca bana her seyi yiyebilir ve icebolirsin dedi ozellikle şunu ye iç demedi
Aa ben de tam 3 hafta önce ameliyat oldum ama benim ilkti :) Bugün düşünüyodum, burnum top gibi, dokunduğum an şişliği hissediyorum yanları falan. Bence en önemli bool su. Aynı zamanda ameliyat olduğum arkadaşım ananas falan diyordu ama işe yarar mı emin değilim. Sudan daha etkili ödem atıcı yoktur, suyuna dikkat et :)3 hafta önce revizyon oldum ama burun ucum o kadar ödemli ki
Şunu içtim ya da yedim ödeme iyi geldi dediğiniz seyler nedir ?
Valla sıkıntıdan 2 gündur yemek yiyemiyorum .Benim dr bir cok hastasina tombul burun yapiyormus .Offf ben bu mesajlari niye şimdi görüyorumAa ben de tam 3 hafta önce ameliyat oldum ama benim ilkti :) Bugün düşünüyodum, burnum top gibi, dokunduğum an şişliği hissediyorum yanları falan. Bence en önemli bool su. Aynı zamanda ameliyat olduğum arkadaşım ananas falan diyordu ama işe yarar mı emin değilim. Sudan daha etkili ödem atıcı yoktur, suyuna dikkat et :)
Ya burdan konustuğum bir hastasi 10 ay olmasina ragmen hala tombul ,patates gibi .Simdj ben bu adama burnu onden zenci burnu gibi yaptim.desem bu sefer de kaburgadan kıkirdak aldik 2 yıl bekle diyevektir .2 yil boyunca zenci burnuyla mi yaşiyim .Ki baya da para odedikBir doktor niye bilerek öyle yapsın ki? Herkesin şişinin inme süresi farklıdır bence, sabırlı olalım daha çook erken sonucu görmek için
Herkese ayni burnu yapiyorBir doktor niye bilerek öyle yapsın ki? Herkesin şişinin inme süresi farklıdır bence, sabırlı olalım daha çook erken sonucu görmek için
Üzüldüm senin için revizyon iki katı hayal kırıklığı benim 9. ayım revizyondan da pişman olmaktan korkuyorum bol su falan iç ödem varsa geçsin bari geçmiş olsunYa burdan konustuğum bir hastasi 10 ay olmasina ragmen hala tombul ,patates gibi .Simdj ben bu adama burnu onden zenci burnu gibi yaptim.desem bu sefer de kaburgadan kıkirdak aldik 2 yıl bekle diyevektir .2 yil boyunca zenci burnuyla mi yaşiyim .Ki baya da para odedik
Dünyanin parasıni da odedik .Borç yaptık hep off o paraya kendime sifırdan iş kurardim .İlk ameliyatımi hiç olmayacaktım zatenÜzüldüm senin için revizyon iki katı hayal kırıklığı benim 9. ayım revizyondan da pişman olmaktan korkuyorum bol su falan iç ödem varsa geçsin bari geçmiş olsun
Bende keşke de olmasaydım benim burnum hala uzun revizyon çok pahalı napçam bilmiyorumDünyanin parasıni da odedik .Borç yaptık hep off o paraya kendime sifırdan iş kurardim .İlk ameliyatımi hiç olmayacaktım zaten