Merhabalar bende nefes sorunuyla özel hastaneye doktora gittim ve sağ tarafımda kemik olduğunu alınması gerektiğini söyledi. Aslında nefes ile ilgili büyük bir problemim yok ama uyurken hırıldıyordum madem böyle bir şey var bende ameliyat olup bu dertten kurtulayım diyorum.
Bu kadar çile çekeceksem de aynı zamanda da estetikte olayım diyorum çünkü burnumda rahatsız edici eğrilik var. Bu durumu fazla önemsemesemde hem sağlık hemde daha iyi bir görüntü için bu operasyonu er yada geç olacağım bu da bu sene içerisinde olacak.
Şimdi size soracaklarım;
Benim durumumdaki birine açık mı kapalı mı ameliyat yaparlar.
Yine benim durumumdaki biri doktor seçiminde nelere dikkat etmeli?
KBB ciye mi yoksa Estetik konusunda uzmanlaşmış bir doktoramı ameliyat olmak lazım.
Yada bu işi kbb uzmanı ile birlikte yapan doktorlar var mı? (Bilmediğimden soruyorum belki de benim durumumda kilerin operasyonlarını bu iki doktor birlikte standart olarak giriyordur)
Şimdiden teşekkürler.
Bu kadar çile çekeceksem de aynı zamanda da estetikte olayım diyorum çünkü burnumda rahatsız edici eğrilik var. Bu durumu fazla önemsemesemde hem sağlık hemde daha iyi bir görüntü için bu operasyonu er yada geç olacağım bu da bu sene içerisinde olacak.
Şimdi size soracaklarım;
Benim durumumdaki birine açık mı kapalı mı ameliyat yaparlar.
Yine benim durumumdaki biri doktor seçiminde nelere dikkat etmeli?
KBB ciye mi yoksa Estetik konusunda uzmanlaşmış bir doktoramı ameliyat olmak lazım.
Yada bu işi kbb uzmanı ile birlikte yapan doktorlar var mı? (Bilmediğimden soruyorum belki de benim durumumda kilerin operasyonlarını bu iki doktor birlikte standart olarak giriyordur)
Şimdiden teşekkürler.