Buruna alinan DARBE yasayan varmi???

Terra1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
10
0
86
Kizlar ben yurtdisandayim yani doktoruma hemen ulasamam. Demin yigenimin eli burnumun sol tarafina carpti pek agri ve sizi yok ama sanki birazcik sisti gibi bisey olmusmudur yaa yada boyle bisey yasayan varmi aranizda?????? Suan 7. Haftamdayim.. Aglamaktan mahfoldum ya. Bisey olmusmudur acaba?????

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

merakk etme bol buz koy bastırma ama doktorun masaj yap demıstır dıye düşünüyorum yarın da masaj yap sekıl deyısıklı ole kolay olmaz cunku benım bı arkıdasım vardı onun kı kıırıldı bole yerınde duramıyodu alçıya alndı ve morardı
bır ay sonra burnu kaynadı estetık oldu bıdaha senınkı olduğunu sanmıyorum bır sey

Yok cnm masaj vermedi benim doktor. ya bende hic agri yada sizi filan yok ama dedigin gibi sadece sekli bozulurmu diye dusunuyor insan hele bide 2. Ameliyat olunca tam panikledim. Burda okumustum birnin kikirdak batmisti filan ama tabi onun ne derece darbe aldigini bilmiyorum.

Ya kikirdaga bisey olsaydi acirmiydi acaba? Yoksa agrisiz sisisiz yerinden oynarmi zamanla?

Buz koymak iyi fikir gercektek hemen biraz koyim. Aay saol vallahi icim biraz olsun rahatladi.

Hıc korkma buz koy aralıklı ıconı ferah tut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hıc korkma buz koy aralıklı ıconı ferah tut

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm benim ya moral oldun benim icin. 😘😘😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…