• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun?

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
27
Merhaba hanımlar,
Doğuştan gelen bir nefes alma problemim var burnumdan. Ameliyat oldum fakat sonuç değişmedi. İlaçla tedavi oldum aynen devam ediyor.
Tekrar farklı bir doktora gideceğim. Artık burun kemiğimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Merak ettiğim şu, eğer burun ameliyatı olursam sağlık sebepli olduğu için bunu sigorta karşılıyor. Fakat burnun dış görüntüsüne bir müdahale oluyor mu? Veya ben aynı zaman da dış görünüşü de değiştirilsin istersem ne kadar öderim? İnternette bazı bilgiler gördüm fakat emin olamadım. Dış görünümü yani estetik olsun istiyorsam bir kısmını ödemem gerekiyormuş. Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.
Teşekkür ederim herkese.

Alo 170 hattı Sgk ile ilgili bilgi veriyor . 7 /24 arayabileceğiniz bir hat diye biliyorum .
Buradan daha doğru sonuç elde edersiniz :)

Her doktor ayni maliyetle ameliyat etmez ki. Kaldi ki nereni yaptıracağını da yazmamissin. Burun ucu mu kalkacak delikleri mi duzeltilecek? Ona da doktorla fikir alışverişi yapip karar vermelisiniz bence.

Back