Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben oldum, iyikide oldum, çokda güzel oldu, çokda iyi oldu. Bayılıyorum burnuma valla sanki hep böyleydi gibi :)) 25 yaşımdayım 23 yaşında oldum ben.
Merhaba burnum çok şiş büyük yani rahatsız oluyorum ameliyat olmak istiyorum Allah herkulunu bir düzene göre yaratmıştır lafım yok ama pisikolojini etkiliyor çok ameliyat olan varmı. Nasıldı süreciniz anlatırsanız sevinirim Yada ameliyat olmadan burnuma birşeyler uygulayabilirmiyim ? Büyüyünce düzelirim mesela ergenlikten sonra şişkinlik iniyormu ?
Canım kendini sevmen beğenmen çok önemli aynaya baktığında eğer seni üzen bir kusurun olduğunu düşünüyorsan ve imkanın varsa estetik yapabilirsin. Ama yaş çok önemli bu konuda aceleci olmamalısın.
Canım kendini sevmen beğenmen çok önemli aynaya baktığında eğer seni üzen bir kusurun olduğunu düşünüyorsan ve imkanın varsa estetik yapabilirsin. Ama yaş çok önemli bu konuda aceleci olmamalısın.
Valla ben oldum, iyikide oldum, çokda güzel oldu, çokda iyi oldu. Bayılıyorum burnuma valla sanki hep böyleydi gibi :)) 25 yaşımdayım 23 yaşında oldum ben.