• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun

Bus_emelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
23
0
1
27
Merhaba burnum çok şiş büyük yani rahatsız oluyorum ameliyat olmak istiyorum Allah herkulunu bir düzene göre yaratmıştır lafım yok ama pisikolojini etkiliyor çok ameliyat olan varmı. Nasıldı süreciniz anlatırsanız sevinirim Yada ameliyat olmadan burnuma birşeyler uygulayabilirmiyim ? Büyüyünce düzelirim mesela ergenlikten sonra şişkinlik iniyormu ?

Küçük ya yazarsam burdan atılırım diye korkuyorum yaş oranını bilmiyorum burda

21 yasindan once kesinlikle ameliyat dusunme, kardesimi ikna edemedik 18 inde oldu, 25 yasinda tekrar revizyon olmak zorunda kaldi, cunku yuz kemikleri gelisimini 20 li yaslarda tamamliyor.
Bu arada ergenlikte burun yuze gore daha sis ve buyuk gorunur, zamanla oturur, ama mucizevi bir degisim de olmaz.

Şiddetle tavsiyem olma! Erken bir ameliyat karari verip maalesef o masaya 3 kez yatmak zorunda kalmis biri olarak söylüyorum!!

neyse konuya dönecek olursam
benimde ergenlik zamanı burnumun ucu sis ti,sanki ucunda top varmış gibi,nasil anlatsam bilemedim.
şimdi normale döndü hatta burnum hakkında yorum yapan cok pozitif anlamda
ama tabiki mucizevi bişey olmadı şekli aynen kaldi sadece şişlik indi..
kemik yapısı aynı kalarak sadece burun daha zarif hale geldi mi desem , o şişlik inmesi için :ukala:

:KK200::anneadayı: Benimki şuanda dokununca rahatlıkla oynayabiliyorum sert değil Anladım teşekkürler

:KK200::anneadayı:Yani doğal kalması daha iyi değilmi bu arada yorum için teşekkürler

o emoji hamile değil mi yahu yollayıp durma :KK57:
bu arada keşke görsel yukleseydiniz
belkide ergenlikte hepimizin yaşadığı o kendinde kusur bulma kendini begenememe durumu icerisindesinizdir

Merhaba burnum çok şiş büyük yani rahatsız oluyorum ameliyat olmak istiyorum Allah herkulunu bir düzene göre yaratmıştır lafım yok ama pisikolojini etkiliyor çok ameliyat olan varmı. Nasıldı süreciniz anlatırsanız sevinirim Yada ameliyat olmadan burnuma birşeyler uygulayabilirmiyim ? Büyüyünce düzelirim mesela ergenlikten sonra şişkinlik iniyormu ?
Soruya bak:anne: artik burnunu yaptirmayan mi var:KK53:

Bekle, biraz buyu. Kafani derslere ver once. Sonra ameliyat olursun.

Fındık kadar olan burnum ergenlikte ceviz boyutuna ulaşmıştı. Sonra normale döndü, şimdi yine fındık kıvamında.

O yüzden acele etme diyorum. 20 yaşını geçtikten sonra hala problemse o zaman düşünürsün.

Benimkide suan öyle ya olmak istemiyorum ameliyat aslında ama bir bayan olarak büyük olması beni kötü hissettiriyo. Bide ben kahve telvesini burnuma uyguladım şimdi sivilce oldu çok siyah nokta varsa doktoramı gitmeliyim arkadaşım gitti ilaç kullandı bembeyaz oldu

Back