- 12 Mart 2021
- 2.122
- 3.947
- Konu Sahibi Spagettisever
Merhaba, aranıza yeni katıldım.. Kombine ameliyat olmayı düşünüyorum, meme ve burun için Dr. Nihal Uzun Çelebiye karar verdim bu dr a ameliyat olan varmı aranızda?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüslerim çok küçük 70 B cup. Burnumu da beğenmiyorum. Göğüslerimin küçük olması özgüven kaybına sebep oluyor resmen. Ne giysem dümdüz duruyor.. Karar vermişken yaptıralım dedim. Dr da iki kez narkoz almana gerek yok tek ameliyatla yapıyorum dedi.merhaba, bende istiyordum vazgectim.
karar verme süreciniz nasıl oldu?
Merhaba. Çok geçmiş olsun. En kısa sürede toparlanırsınız umarım. Ağrınız hangisinde daha fazla acaba. Nerede yaptırdınız ameliyatı? Dr. unuz kimdi acaba.Merhaba kombine ameliyatımı dün oldum. Süreci anlatayım. Hem burun hem meme.. burnum tıkalı başka bir sorun yok ağızdan nefes almak çok kötü , bir de memeden dolayı sürekli sırtım ağrıyor. Desteksiz kalkamazsınız , mutlaka birime ihtiyacınız var. İlk geceler zor gerçekten ve ben 2. Gündeyim. Buna da şükür
Merhaba benimle de eşim ilgilendi bu sebeple cuma taburcu olacak şekilde ameliyatı ayarladık haftasonu kısıtlamasinda da evde oldu, pazartesi işe gitti. Pazartesiden sonra Gün içinde zorlanmadım iş yapmadan oturup TV izledim kitap okudum, gece yatıp kalkarken destek alıyordum sadece.Merhaba. Çok geçmiş olsun. En kısa sürede toparlanırsınız umarım. Ağrınız hangisinde daha fazla acaba. Nerede yaptırdınız ameliyatı? Dr. unuz kimdi acaba.
Bana yardımcı olacak sadece eşim var. O da işe gidiyor. Tek başıma çok mu zorlanırım. Göğüs implantınız nasıl şimdi? Çok soru sordum kusura bakmayın,merak ediyorum. Çok çok çok geçmiş olsun.
Ben bildiğiniz bodoslama daldım , üzerine çok düşünmedim zira düşünürsem vazgeçer bir daha da yaptırmazdımmerhaba, bende istiyordum vazgectim.
karar verme süreciniz nasıl oldu?
Doğru diyorsunuz herkes farklı etkileniyor. Umarım kısa sürede atlatırız hepimiz. Çok geçmiş olsun..Çok normal bu kadar soru sormanız ameliyatımı Prof doktor Selahattin özmen yaptı. Ağrı göğüste fazla burunda zerre sorun yok sadece nefes almak problem. Eşiniz ilgilenmeli herkeste farklı etkileri var. Kimisi yataktan desteksiz kalkamıyor kimisi 3.Gün işe başlıyor ama net söyleyebileceğim şey ilk 2 gün gerçekten zor geçiyor. Implantımda herhangi bir sorun yok şimdilik çok şükür yarın 6. Gün dolacak bir kontrolden geçeceğim