Burun ve dudak dolgusu

suu-u

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
2
0
1
Ben 4 gün önce ameliyat oldum burun estetiği, yanaklarım ve dudağıma yağ enjeksiyonu yapıldı şişliklerim var morluklarım çok yok ama bu şişlikler ne Zaman geçer sizce?

Biraz araştırmıştım oluormuş normal diyorlar doktorlar tüm makalelerde ama yine de bir doktorunuza sorun belki daha çabuk geçmesinin bir yolu vardır

Merhaba nasıl iki işlemi aynı anda oldunuz ?burun ameliyatından sonra 6 ay dolgu yapılmıyor diye biliyorum.. dolgunun vücut tarafından emildiğini duymuştum kalıcılığı kısa sürüyormuş.. siz böyle bir durum yaşadınız mı acaba durumunuz nasıl şuanda mümkünse foto görebilirmiyim

Ben 4 gün önce ameliyat oldum burun estetiği, yanaklarım ve dudağıma yağ enjeksiyonu yapıldı şişliklerim var morluklarım çok yok ama bu şişlikler ne Zaman geçer sizce?
Merhaba ben de aynı işlemleri yaptırmak istiyorum. Dr aynı anda burun estetik ve göz ve dudağa yağ enjeksiyonu yaparız demişti ama guvenemedim. Sizinki kapalı mi açık mı burun ameliyatı? Bir de yağ enjeksiyonu kök hücre mi normalde mi? Tesekkurler

Back