• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Burun ve çevresındekıi açık gözenekler..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Hayırlı akşamlar kızlar..

Sızler burnunundakı acık gözenekleri hangi ürünler ile veya metodlar ile sıkılaştırabılıyorsunuz?

Tşkler...

Sızler burnunundakı acık gözenekleri hangi ürünler ile veya metodlar ile sıkılaştırabılıyorsunuz?

Tşkler...

ben aktardan egza-s diye bir sabun aldım sabah akşam onu kullanıyorum haftada birde avon nun clear skin maskesini kulanıyorum şuan için iyi geliyor tabi en iyi çözüm cildiyeci fakat geçici çünkü ilaçları bırktığın gibi yeniden çıkıyorlar artık doktora gitmekten sıkıldım kendi metodlarımı uyguluyorum cildimi temiz tutuyorum yağlandırmamaya çalışıyorum ve sabun çok iyi gerçekten bir tane sivilce çıkmıyor suratımda sadece 5 dk tutuyorum yoksa kurutuyor suratımı

ben aktardan egza-s diye bir sabun aldım sabah akşam onu kullanıyorum haftada birde avon nun clear skin maskesini kulanıyorum şuan için iyi geliyor tabi en iyi çözüm cildiyeci fakat geçici çünkü ilaçları bırktığın gibi yeniden çıkıyorlar artık doktora gitmekten sıkıldım kendi metodlarımı uyguluyorum cildimi temiz tutuyorum yağlandırmamaya çalışıyorum ve sabun çok iyi gerçekten bir tane sivilce çıkmıyor suratımda sadece 5 dk tutuyorum yoksa kurutuyor suratımı

tşkler canım..bırde bugday yagı ıyı geliyormus onuda denemek lazım aslında

Tşkler...

konuyla alakası yok ama mesajına cevap veremiyorum malesef..yazdığım konularda belli bir sayıya ulaşmam gerekiyormuş sanırım, burdan devam edebiliriz ;) ben hypnotic posion için 165 lira düşünüyorum ama pazarlık payı vardır?

ne kullansam çok kalıcı bi çözümü olmadı günlük olarak temizlemek şart malesef:S

Tşkler...

canım karbon peeling diye bir uygulama var, ciltteki gözenekleri sıkılaştırmakta kullanılıyor, ancak biraz pahalı bir uygulama. lazer gibi birşey bir arkadaşım başladı geçen hafta sivilce izlerinin geçirilmesine de faydası var gözeneklere de. tavsiye ediyorum ben.

ben innovanın maskesini kullanıyorum,küçültmek pek mümkün değil açılan gözenekleri ancak en azından büyümesini engeellemek için kullanıyorum

Back
X