Burun ve çene estetiğini birlikte yaptıranlar daha mutlu

Estetikport

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
206
14
0
34
İstanbul
Burun ve çene estetiğinin aynı anda yapılması hastayı daha mutlu eden sonuçlar doğuruyor. Çoğu hastamıza uyguladığımız bu kombine operasyon 11 yıllık bilimsel bir araştırmayla da ortaya konuldu. Geçen yıl Amerikan Tıp Dergisi JAMA Facial Plastic Surgery'de yayımlanan araştırmada burun ile çene büyütme ya da küçültme ameliyatı yapılan kadın ve erkek toplam 90 hasta 2013'e kadar takip edildi ve sonuçlar değerlendirildi. Sonuç: burun ve çene ucu arasındaki estetik ilişkinin yüz hatlarının güzelliğini belirlenmesinde önemli rol oynadığı, hastaların tamamının iki operasyonu birlikte yaptırmanın sonuçlarından memnun kaldığı ortaya konuldu.

Kadında çene, kesinlikle ön plana çıkmamalıdır. Erkeklerin çenesinin aksine, yuvarlak, yumuşak hatlı olmalıdır. Çok geride ve aşırı küçük çene formu da yüz estetiği için ideal değildir. Şöyle düşünelim; burun ucunuz ile çeneniz arasında düz bir hayali çizgiyi düşünün ve dudaklarınız bu çizginin biraz gerisinde kalmalı. Büyük, öne doğru çıkık ve ucu geniş çene yapısı kadınsı burun ve yüz hatlarıyla uyumsuzdur. Erkeksi bir yüz ifadesi yaratabilmektedir.

Burun estetiğiyle birlikte çene estetiğinin aynı anda yapılmasında hiçbir sorun yoktur. Çene eğer çok küçükse implant veya yağ enjeksiyonu tedavisi uygulanarak, eğer çok büyükse küçültülerek ideal boyuta getirilir.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25451395/

Son düzenleme:
Merhabalar, pazar günü burun ve çene ameliyatını birlikte oldum. Çene ucum gerideydi. Burnumda çok hafif bir kemer vardı. Doktora çene ucu için gittiğimde ikisini beraber yapalım dedi. Çene ucunu keserek öne aldı İmplant (silikon,medpor) kullanmadı. Kemiğin kesilmesi sanırım iyileşme sürecini biraz uzatıyor ama kendi kemiğinizle yapıldığı için daha sağlıklı. Bugün 3. günüm. Alnımdan boynuma kadar tüm yüzüm şiş. Göz kapaklarım mosmor ve şiş, göz altlarım sararmaya başladı sanırım iyileşiyor. (2,5 yaşındaki kızım makyajımı hiç beğenmedi ) yarın yani 4. gün tamponlar alınacak. Sorularınız olursa cevaplarım.

evet profiloplastinin konusuna giriyor daha çok.. benim çenem gerideydi ve burun estetiği ile birlikte bacağımdan alınan bir miktar yağ enjekte edildi çene bölgesine inanın çok işe yarıyor neden mi? çene yüzde çok dikkat edilemese de profili en çok etkileyen bölüm
özellikle çene geride ise -ki bizim ülkemizde en çok görülen durum buymuş burun genişliği ve çene geriliği- kesinlikle
beraberinde düşünmenizi öneririm. görüntüyü çok etkiliyor. Ben sadece burun estetiği diyerek gittim ve çenede geride alında o da burnumu daha büyük gösteriyo dedim doktorum zaten farketmişti ve kendi yağınızdan enjekte ederiz hoş bir çene olur dedi ve ameliyat sonrası inanır mısınız ilk çene me baktım o kadar çok etkiliyeceğini düşünmemiştim ve ben çok beğendim çok da doğal oldu şimdilik burun operasyonum çok yeni hatta forumda estetik sonrası bakımlara göz atarken kendimi bu notları aktarırken buldum. kızlar yüzümüzün ortası burun elbette görüntüyü hatta sert yumuşak ifadeyi etkileyen en önemli unsur olsa da elmacık kemikleri düşük kaşlar ve çenenin ileri de ya da geride oluşu burnunuzla direkt ilgilenmeden önce sorgulamanızda fayda gördüğüm diğer yerler. segiylekalın

bende çenemi yaptırmak ietiyorum çok araştırdım amaçene kemesini yeni duydum acaba özelden resim atabilirmisiniz bi de şu an memnunmusunuz

Merhaba kızlar ben burun ve çene ameliyatını bir arada oldum.. Doktor ve fiyat harici her sorunuza yardımcı olurum :) NOT: Doktor arkadaşımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…