• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ve Çene ameliyati aynı anda

Merhaba

Bu basligi yeni gordum. Biz seninle bu konuyu resimlerim uzerinden konusmustuk diye hatirliyorum. Yaniliyormuyum?

evet sende cok yardımcı olmuştun :) yanlız birşey sorucam, konulara bakıyorum bazıları 2-3 yıl tel tedavisi gördüm sonra ameliyat oldum masrafı 10.000tl civarı diyor, kimisi direk protez taktırdım 3000 4000 tl diyor, 2 ameliyatın sonucundaki fark neyki acaba

evet sende cok yardımcı olmuştun :) yanlız birşey sorucam, konulara bakıyorum bazıları 2-3 yıl tel tedavisi gördüm sonra ameliyat oldum masrafı 10.000tl civarı diyor, kimisi direk protez taktırdım 3000 4000 tl diyor, 2 ameliyatın sonucundaki fark neyki acaba

Cok bilmiyorum ama tel takilmasi eger cene kemiginde degisiklik yapilmasi gerektiginde olur bence. Kemik ile ilgili soeun yoksa sadece silikon yetiyor. Bu sebeple goksel bey ameliyat oncesi bana cene filmi cektirmisti.
Sonuc ikisinde de aynidir sanirim ama hangi teknigin kullanilacagi senincenene baglidir. Benim fotolarima baktin mi? Cenen onceki ceneme benziyorsa silikon isini gorur saniyorum ama tabi en dogru karari doktorun verir. Ben sadece yorum yapabilirim :)

çok ağır bir ameliyat gerçekten nasıl kaldıracaksın?

çeneyi diyorsan baya araştırdım kemigi ileri alma ameliyatı çok zor ve yıllarca tel tedavisi görüyorsun ama agızda kapanma sorunu yoksa ve sdece görüntü istiyorsan çok kolay birşey diyorlar, agız içinden bir kesiyle silikon maddesi koyuluyormuş, burun ameliyatıda benim içinde agır olcak gibi hissediyorum,

Back