Burun ve Çene ameliyati aynı anda

WynTra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
174
19
98
İzmir
Merhaba, Burun ve çene ameliyatı olanlar varmı aynı anda. İzmirde oturuyorum doktar önerebilcek varsa ve fiyat konusunda bilgisi varsa sevinirim. Alt çenem geride ve burun ameliyatı olmak istiyorum :)

ben varım :) ben burun ve çene aynı anda oldum doktorum izmirde Can Kolap fiyat olarakta uçuk değil sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin

Burun revizyonu ve çene ameliyatı olmak istiyorum. Bu konuda iyi olan doktorları ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

ben varım :) ben burun ve çene aynı anda oldum doktorum izmirde Can Kolap fiyat olarakta uçuk değil sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin

merhaba :) bende izmirdeyim hala can kolap nerede, ve merak ettigim açıkcası fiyat çene ve burun baya pahalıya kaçar gibi geliyor sen ne kadara oldun agrısı sızısı sonucuna degicekse çekerim :) ama fiyattan korkuyorm vew çenene ne taktılar implantmı kemigi önemi aldı, ortodonti diş tedavisi sürecini geçirdinmi baya sordum galiba :)

Son düzenleme:

canım fiyat olarak dediğim gibi makul, diş tedavisi olmadım sadece çeneme silikon protez konuldu çok ağrılı ameliyatlar değil profilimde resimlerim var bakabilirsin ben hala iyimi ettim kötümü karar veremiyorum

canım fiyat olarak dediğim gibi makul, diş tedavisi olmadım sadece çeneme silikon protez konuldu çok ağrılı ameliyatlar değil profilimde resimlerim var bakabilirsin ben hala iyimi ettim kötümü karar veremiyorum

arkadas olarak ekledim. neden kararsızsın iyimi kötümü diye :) birde fiyatı özelden atarmısın makul ama ne kadar makul çalısıp para toparlıyorum ona göre :) ayrıca resmini gördüm çok güzel çok yakışmış :) çene silikonu yok gibi ama

Son düzenleme:

isteğini kabul ettim şimdi görebilirsin resimleri ,özel mesaj hakkım yok 3000 civarı diyeyim ama doktorla birebir görüşsen yapılacak işleme göre değişir.
neden kararsızım alışamadım hala çenem büyük geliyor gözüme,eskisi dahamı iyiydi diye düşünüyorum bazen

bence çok güzelsin. sade çenemi 3000 burun ve çenemi merak ettim

evet burun+çene 3000 civarı dediğim gibi daha sağlıklı bilgiyi Can beyle görüşerek alabilirsin

tamam bilgi verdigin için çok sagol :) ama 3000 i duyunca çok sevindim sen ne zaman olmuştun ameliyatını :)

can beyin sabit bir fiyatı yok ama dediğim gibi çok uçuk değil benim iki ameliyat 3000-3500 arası diyebilirim,bu ayın 24ünde 4 ay bitecek

can beyin sabit bir fiyatı yok ama dediğim gibi çok uçuk değil benim iki ameliyat 3000-3500 arası diyebilirim,bu ayın 24ünde 4 ay bitecek

2ameliyat birden ameliyat sonrası zor olmadımı :) yüzümü düşünemiyorm

dediğim gibi çok acı veren ameliyatlar değil ama burnun alçılı olacak çenende sargılı olacak tabi şişliklerde var annemler gülüyorlardı o halime uzaylı gibiydim :)

dediğim gibi çok acı veren ameliyatlar değil ama burnun alçılı olacak çenende sargılı olacak tabi şişliklerde var annemler gülüyorlardı o halime uzaylı gibiydim :)

tamam teşekkürler parayı toplayıp can beye bi ugrucam. yanlız çeneye sadece slikonmu yapıyor can bey diger yöntemlerdende bahsettimi aynı fıyatadır herhalde

herzaman giremiyorum,Can bey bana diğer protezleri tercih etmediğini söylemişti şimdi nasıldır bilemiyorum

herzaman giremiyorum,Can bey bana diğer protezleri tercih etmediğini söylemişti şimdi nasıldır bilemiyorum

tamam :) bide son birşey isticem ameliyat öncesi ve sonrası fotografını gösterirmisin bana öncesi sonrası şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…