Burun ve Badem göz ameliyatı oldum yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Trinityw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
7
3
26
Selamlar, 1 ay önce hem burun hemde Badem göz ameliyatı ... Neyse asıl dert ettiğim göz altımdaki değişim. Nasıl anlatsam beni görenler şu an inanılmaz kötü göründüğümü söylüyor, halbuki ben daha canlı görünmek için bu ameliyatlara kalkıştım. Belki de göz altlarımda halen şişlik vardır ondan öyle görünüyor da olabilir. Bir de benim göz altlarım da her zaman koyu halka olur hatta bunun için dolgu, mezoterapi vs yaptırmıştım ama hiç bu kadar fazla değildi tabii beni tanıyanlar öyle söylüyor.. Burnumun şiş olmasını anlıyorum kalın deriliyim iyileşmesi zaman alacak ama şu an diikat çeken yer zaten göz altı maalesef :KK43:( hassas bir tenim var bunu da belirteyim. Aynı doktora aynı ameliyatları olan arkadaşım 2 haftada kendini toparladı ben ondan daha fazla dikkat etmeme rağmen niye böyle oldu bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba henüz erken mi psikolojimi bozmak için yardım edin lütfen🥺

Son düzenleme:
Hayatimda hic goz altlarim koyu renk olmadi. Hic goz alti kapaticisi kullanmamistim. Ama ameliyat sonrasi koyu halkalarim olustu. Olusacagi mi varmis ameliyatla mi ilgili bilmiyorum. Goz alti kapaticisi kullaniyorum hayatimda ilk kez. Ben 8. Aydayim. Boyle artik. Hele bi uykusuz kalayim iyice belli oluyor.

Hayatimda hic goz altlarim koyu renk olmadi. Hic goz alti kapaticisi kullanmamistim. Ama ameliyat sonrasi koyu halkalarim olustu. Olusacagi mi varmis ameliyatla mi ilgili bilmiyorum. Goz alti kapaticisi kullaniyorum hayatimda ilk kez. Ben 8. Aydayim. Boyle artik. Hele bi uykusuz kalayim iyice belli oluyor.
Bunun için doktorun bir şey söyledi mi? Niye böyle bir şey yaşanıyormuş ya da herhangi bir çözümü var mı acaba? Yoksa mecburen dolgu vs ile mi çözüm bulabiliriz

Teşekkür ederim sabrediyorum ama insanların yorumu beni çok yoruyor :'(
Resmini simdi gordum. Benimki herkeste olan bi koyuluk. O yuzden de cok takmiyorum ama acaba diyorum ameliyatla mi ilgili. Cunku 30lu yaslardayim ve bugune kadar goz alti kapaticisina hic ihtiyac duymamistim ama yasla ilgili de olabilir benimki artik. Seninki sanirim ameliyat cok yeni diye. Cildin hassas ya o yuzden olmus olabilir. Toparlar bence 1 ay olmus ve goz ameliyati da olmussun. Normaldir bence

Teşekkür ederim sabrediyorum ama insanların yorumu beni çok yoruyor :'(
İnsanlar alışkın olduğu simadan farklı bir sima gördükleri için ister istemez yorum yapıyorlar
Halbuki kendilerine saklasalar keşke bu yorumları

Siz şimdilik bu söylenenlere kulak asmayın
Gercekten çok yeni
Hem göz hem burun ameliyatı olmuşsunuz
Sadece burun ameliyatı bile çok uzun süren bir iyileşme süreci istiyor☺️

Bir arkadasın da yazdığı gibi bol su için
İyi olduğunuzda kendinize yapacağınız saç imajını filan düşünüp mutlu olun

Resmini simdi gordum. Benimki herkeste olan bi koyuluk. O yuzden de cok takmiyorum ama acaba diyorum ameliyatla mi ilgili. Cunku 30lu yaslardayim ve bugune kadar goz alti kapaticisina hic ihtiyac duymamistim ama yasla ilgili de olabilir benimki artik. Seninki sanirim ameliyat cok yeni diye. Cildin hassas ya o yuzden olmus olabilir. Toparlar bence 1 ay olmus ve goz ameliyati da olmussun. Normaldir bence
Ya çok teşekkür ederim ilginiz için Benim de var zaten göz altı problemi sadece biraz fazla o da ödemden dolayı demek ki 💜

İnsanlar alışkın olduğu simadan farklı bir sima gördükleri için ister istemez yorum yapıyorlar
Halbuki kendilerine saklasalar keşke bu yorumları

Siz şimdilik bu söylenenlere kulak asmayın
Gercekten çok yeni
Hem göz hem burun ameliyatı olmuşsunuz
Sadece burun ameliyatı bile çok uzun süren bir iyileşme süreci istiyor☺️

Bir arkadasın da yazdığı gibi bol su için
İyi olduğunuzda kendinize yapacağınız saç imajını filan düşünüp mutlu olun
Yaa hahaha çok tatlısınız iyi ki varsınız kadınlar 💜 keşke dünyayı kadınlar yönetse🎉🎉 umarım biraz zaman sonra daha güzel sonuçlar alırım da paylaşırım sizlerle 😇

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X