Bunun için doktorun bir şey söyledi mi? Niye böyle bir şey yaşanıyormuş ya da herhangi bir çözümü var mı acaba? Yoksa mecburen dolgu vs ile mi çözüm bulabilirizHayatimda hic goz altlarim koyu renk olmadi. Hic goz alti kapaticisi kullanmamistim. Ama ameliyat sonrasi koyu halkalarim olustu. Olusacagi mi varmis ameliyatla mi ilgili bilmiyorum. Goz alti kapaticisi kullaniyorum hayatimda ilk kez. Ben 8. Aydayim. Boyle artik. Hele bi uykusuz kalayim iyice belli oluyor.
Hic sormadimBunun için doktorun bir şey söyledi mi? Niye böyle bir şey yaşanıyormuş ya da herhangi bir çözümü var mı acaba? Yoksa mecburen dolgu vs ile mi çözüm bulabiliriz
Hic sormadim
Teşekkür ederim sabrediyorum ama insanların yorumu beni çok yoruyor :'(Çok yeni ameliyatınız
Biraz sabredin
İnşallah gönlünüze göre olur
Resmini simdi gordum. Benimki herkeste olan bi koyuluk. O yuzden de cok takmiyorum ama acaba diyorum ameliyatla mi ilgili. Cunku 30lu yaslardayim ve bugune kadar goz alti kapaticisina hic ihtiyac duymamistim ama yasla ilgili de olabilir benimki artik. Seninki sanirim ameliyat cok yeni diye. Cildin hassas ya o yuzden olmus olabilir. Toparlar bence 1 ay olmus ve goz ameliyati da olmussun. Normaldir benceTeşekkür ederim sabrediyorum ama insanların yorumu beni çok yoruyor :'(
İnsanlar alışkın olduğu simadan farklı bir sima gördükleri için ister istemez yorum yapıyorlarTeşekkür ederim sabrediyorum ama insanların yorumu beni çok yoruyor :'(
Ya çok teşekkür ederim ilginiz için Benim de var zaten göz altı problemi sadece biraz fazla o da ödemden dolayı demek kiResmini simdi gordum. Benimki herkeste olan bi koyuluk. O yuzden de cok takmiyorum ama acaba diyorum ameliyatla mi ilgili. Cunku 30lu yaslardayim ve bugune kadar goz alti kapaticisina hic ihtiyac duymamistim ama yasla ilgili de olabilir benimki artik. Seninki sanirim ameliyat cok yeni diye. Cildin hassas ya o yuzden olmus olabilir. Toparlar bence 1 ay olmus ve goz ameliyati da olmussun. Normaldir bence
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten benim moralimi çok yükselttiniz1 ay çok çok erken cildin toplanması için.. üzülmek ve kaygılanmak için erken olduğunu düşünüyorum bol su için yürüyüş yapın
Yaa hahaha çok tatlısınız iyi ki varsınız kadınlarİnsanlar alışkın olduğu simadan farklı bir sima gördükleri için ister istemez yorum yapıyorlar
Halbuki kendilerine saklasalar keşke bu yorumları
Siz şimdilik bu söylenenlere kulak asmayın
Gercekten çok yeni
Hem göz hem burun ameliyatı olmuşsunuz
Sadece burun ameliyatı bile çok uzun süren bir iyileşme süreci istiyor
Bir arkadasın da yazdığı gibi bol su için
İyi olduğunuzda kendinize yapacağınız saç imajını filan düşünüp mutlu olun
Kötü yorum yapanlar için askıda küfür bırakmak isterdim neyse ya...Yaa çok teşekkür ederim gerçekten benim moralimi çok yükselttiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?