• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Burun üzerinde ve yanakta siyah nokta :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

keyfekeder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
26
0
36
Samsun
selam kızlar. ben 18 yaşımdayım. cildim 15 yaşıma kadar çok kötüydü. zamanla alnımdaki yüzümdeki sivilcelerim hep geçti ama siyah noktalar hep var :(
yüzümü sadece suyla değil yüz temizleme jeliyle temizliyorum ama burnumda ve yanağımda, çenemde siyah noktalar hep var... bir ara burnumu keseledim düzelir gibi oldu ama bırakınca çok daha kötü oldu. burnumun ve çenemin üzerinde kenarlarında siyah noktalar beni çok rahatsız ediyor. tek tük olsa sıkıp kurtulayım diyorum ama çok sık ve bir sürü :(
bir arkadaşım kimyasal peeling dedi ama ne olduğu hakkında bile bir fikrim yok.
bu sorunu yaşamış çözmüş birileri mutlaka vardır... yardımcı olursanız çok seviniriim.

loreal pure zone tonik işe yarıyor..limonda işe yarıyor ama sonrasında temizlenen içi boş gözenek için sıkılaştırıcı tonik kullanman gerek.. sıkılaşmazsa hep kendini yeniler..

loreal pure zone tonik işe yarıyor..limonda işe yarıyor ama sonrasında temizlenen içi boş gözenek için sıkılaştırıcı tonik kullanman gerek.. sıkılaşmazsa hep kendini yeniler..

eveeet ben kullanıyorum ayrıca yüz temizleme jeli de çok güzel ikisini bi arada kullanıyorum :10:

Canım siyah noktalar için önce cilt tipine göre bir peeling bulmalısın. Hiç sivilcen yoksa granüllü peelingler daha iyi olacaktır. Seçtiğin bu peelingi cildin normal ya da yağlıysa haftada bir, kuruysa 10 günde bir şeklinde uygula. Yine haftada bir kil maskesi yapabilirsin.

Bunların dışında ÜNT markasının bir serumu var. Daha çok sivilceleri geçmiş ama gözenek ve siyah noktaları olan kişilere tavsiye ediyorlar. 'ÜNT Pore Refiner' Ben de yakında denemeyi düşünüyorum, henüz almadım ama memnun kalan çok insan var.

$tbp6459413_v0_l.webp :40:

Ve son olarak ben doktorun tavsiyesiyle Salsil-2 jel kullanıyorum. Bu içerisinde salisilik asit olan bir krem. Sivilcelere de siyah noktalara da çok etkili. Fakat dediğim gibi bu bir ilaç, bu yüzden kullanmadan doktora danışmalısın. :34:

Umarım yardımcı olabilmişimdir. :16:

biraz maden suyuyla elma sirkesini karıştırarak yüzünü sabah aksam yani günde iki kere pamukla veya peçeteyle temizle bence biraz sabırlı olman lazım bende etkisini göstermesi iki hafta falan sürdü ama yüzüne çok iyi geliyor :))

kızlar benim dudağımda daha çok var siyah noktalar yani dudağımda derken dudak kenarımda ayrıca dudak kenarım da da sivilce çıkmıştı iltihaplı iltihabı kopmuş ama orda izi hala var yani şişkinlik hep aynı normal de isotrexın kullanıyordum ama dudağa uygulamayın diyorlar ne yapayım sizce

Ben de bi ara siyah noktalar yuzunden yuzumu keseliyordum. Dediginiz gibi iyi gelmektense cok daha kotu geldi. Alnim gozenek icinde kaldi, minik minik yeni noktalar olustu. Sebebini anlayamiyorum acikcasi.

Benim siyah noktalara buldugum hic bi care yok. 2 haftada bi dayanamayip oturup sikiyorum hepsini. Tekrar cikiyorlar tabii.

yeni üye oldum olur olmaz damladım buraaya.bende kurtulmak istiyorum siyah noktalardan ya.ama bi kaçgündür yüzüme liman sürüyorum suyunu elime sıkıp.bu formda okumştum yine.kuruyo yüzümde.1 saat sonra falan yıkıyom iyi yani şimdilk memnun kalmak üzereym.ne varsa doğall orjinal şelerde var anamm

Back
X