burun üstündeki siyah noktalar

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
benim alçı sonrası bir sürü nokta nokta..sizde de oldu mu
ben simdi cıkıp su bantlardan alcam siyah nokta bantlarından hic kullanmadım bilmiyorum işe yarar mı dersiniz ??
oturup sıkamayızda :S:gitme:

Bantlar işe yarıyor ama tekrar çıkmasına engel olmuyor sürekli bant kullanmak gerekiyor yani.

canım ebnım sımdıden olmus
farkettımde
neyse saglıgı yerınde olsunda burnusumun
yanlız sıakrsan her defasında yıne yerıne gelır
onun yerıne sey yapnsa duzenlı temızleyıp
hafıfce tonıklesen

bant deneme bile cnm bende ilk zamanlar öle bi hata yaptım burnum çıkcaktı yerinden...yavaşca sillll öle çok oynama burnunla nolur nolmas:)

ben tonikte yapıyorum jel de kullanıyorum ama yıne de tam anlamyıla gıtmıyo .. amelıyat olalı 7 ay oldu :S

e burnun üstü kapalı kaldı tabi kaç zaman. nefes alamadı. şimdilik siyah nokta, sivilce falan olması çok normal. hiç elleme, geçer onlar.

Ben düzenli olarak yüzümü günde 2 kere arındırıcı jelle yıkadım. Özellikle burnuma nazikçe masaj yaparak böyle. Zamanla azalıyor oyle olunca. Bir de Aknefug diye bir ilaç var sivilce losyonu siyah noktalara da iyi geliyor. Devlet ödemiyor eczaneden 4 liraya rahatlıkla alabilirsiniz. Bende epey yardımcı oldu çünkü minik sivilcelerimin geçmesine de. Benim dermatoloğum önermişti Aknefug'u telefonda danıştığımda. Zaten önceden de kullanmışlığım vardı başka doktor tarafından.
Not: Losyonun kumaşları ağartma gibi bir yan etkisi var yüzünüzü kuruladığınız havluyu beyaz seçmenizde ve kıyafetlerinze çok sürtünmemenizde fayda var :)

geçiyor bnde bant yapada cilt bakımı vs şeler düşündümde şimdi geçti ordaki deri kendii yeniliyormuş dr .um elleme demişti bnce sende pek oynama kısa zamnda geçicek,geçmiş olsun..

vay be demek yüzümüzde beyazlaşcak zamanla olumunekankayizsmile

bantlar olduğundan sanırım havasız kalınca oluşuyo

benim de ameliyattan sonra çok belirginleşmişti ama 1 ay sonra falan burun derim tamamen soyulmuştu hepsi geçince çok sevinmiştim

ama şimdi tekrarlıyor ara ara eskisi gibi olmasa bile

Arkadaşlar bende internetten araştırdımm siyah noktalar için bitkisel maskeler buldum, işinize yarar mı bilmiyorum ama kullanıp beğenen çok gördüm.

Ben de içlerinden birini seçip kullanmayı düşünüyorum :26: inşallah hepimiz şu noktalardan kurtuluruz.

Yulaf Unu Maskesi

Bir çorba kaşığı yulaf unu biraz suda pişirilir. Koyu bir bulamaç halini alınca içine bir tatlı kaşığı badem unu katılır ve yüz bu karışımla ovuşturulur. Gerekirse bu işlem bir süre her gün uygulanabilir.

Limon Ve Yumurta Maskesi

Yarım limonun süzülmüş suyuna, bir yumurtanın akı katılıp kabartılır. Bu işlem için alüminyum kabın kullanılması tavsiye edilir. Karışım koyula-şıncaya kadar hafif ateşte ısıtılır. Sonra küçük bir kavanoza aktarılıp etiketlenir. Kullanılmak üzere buzdolabında saklanır. Buzdolabına konmayacaksa, karışımın içine eczanelerde bulabileceğiniz asilbent tentürden 3- 4 damla katılmalıdır.

Bal Maskesi

Bal cildi besler, temizler ve nemlendirir. Ayrıca siyah noktalardan kurtulmaya da yardımcı olur. 2- 3 çorba kaşığı bal, yüzdeki siyah noktaların üzerine yayılır. Eğer cilt çok lekeliyse, bala biraz susamyağı katılmalıdır. Karışım, yüzde 15 dakika veya daha fazla tutulduktan sonra, yüz ılık suya batırılmış bir pamuk yardımıyla yumuşak hareketlerle temizlenir. Temizlendikten sonra gözenekleri sıkıştıran bir losyon sürülür. Bal, yulaf unuyla da karıştırılıp kullanılabilir.

Limon suyu, Yoğurt Maskesi

Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.
Faydası: Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler.

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/394717-skyeed-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…