- 5 Nisan 2019
- 147
- 27
- 98
- 29
- Konu Sahibi Sinemcikss
-
Evet dikiş. Burun ucundan çıkıyor zaten direkt hani kesi yerinden değil direkt ucundan15 ay çok uzun bir süre. Iyilesmis olması gerekiyor. Ben 5 ay önce olmama rağmen şuan burnum gayet iyilesti. O çıkanların dikiş olduğundan emin misiniz?
Tatlım seninkisi ödem değil, bana inan, güven ve komple revizyon yaptır.Arkadaşlar merhaba. burun ucunun tamamen ödeminin geçip iyileştiğini nasıl anlarız? Benim hala iyileşmemiş gibi, 15 ay oldu ameliyatımın üstünden.. hatta burun ucumdan dikiş ipi çıkıyor ara sıra, burun sırtıma göre de epey şiş duruyor. Acaba hala iyileşmedi mi? Cevap yazarsanız sevinirim kızlarr
Ama şu dikiş işini senle de konuşmuştuk. Bu hakkaten normal bir şey değil...Tatlım seninkisi ödem değil, bana inan, güven ve komple revizyon yaptır.
Sende bi değişme gelişme yok mu canım? Ödemlerin ne alemde?Benim de 4. Ay daha erken ama burun ucum top gibi ya bilgisi olan yazabilir mi
Maalesef size attığımla aynı hala yandan iyi önden aynı rezilSende bi değişme gelişme yok mu canım? Ödemlerin ne alemde?
Ama seninki kalın deri bence o yüzden.. nefes problemin var mı?Maalesef size attığımla aynı hala yandan iyi önden aynı rezil
Ya içten bir sıkıntın yok diyor doktor nefes için ama ben asla eskisi gibi nefes alamıyorum yaAma seninki kalın deri bence o yüzden.. nefes problemin var mı?
Sen bi başka doktorlara muayene ol benceYa içten bir sıkıntın yok diyor doktor nefes için ama ben asla eskisi gibi nefes alamıyorum ya
doktorunuz kim?Benim de 4. Ay daha erken ama burun ucum top gibi ya bilgisi olan yazabilir mi
hakki doktorda oldunuz?Arkadaşlar merhaba. burun ucunun tamamen ödeminin geçip iyileştiğini nasıl anlarız? Benim hala iyileşmemiş gibi, 15 ay oldu ameliyatımın üstünden.. hatta burun ucumdan dikiş ipi çıkıyor ara sıra, burun sırtıma göre de epey şiş duruyor. Acaba hala iyileşmedi mi? Cevap yazarsanız sevinirim kızlarr
Benim de 15 ay oldu, 3 ayda da ne kadar değişebilir bilmiyorum artık ümidim kalmadı gerçektenOturması 1.5 seneyi bulur diyor yaptıranlar
Doktorunla iletişim halinde misin canımBenim de 15 ay oldu, 3 ayda da ne kadar değişebilir bilmiyorum artık ümidim kalmadı gerçekten
İnmez dedi doktorum ama kontrole gidemiyorum başka şehirde olduğum içinDoktorunla iletişim halinde misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?