Burun ucu yamukluğu

Aspendos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
73
7
Merhaba, ben 6 ay önce ameliyat oldum ama burnumun ucu ameliyattan bugüne yamuk duruyor. zamanla düzelir diye bekledim ama 6 aydır aynı yamukluk var. şişlikler indi büyük ölçüde. sadece uç kısmı biraz şiş ama o yamukluk kafama takıldı. tekrar ameliyat olmak zorunda kalmam umarım. tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum...

Öncelikle geçmiş olsun. Neden sorununuzu doktorunuzla paylaşmıyorsunuz? Ufak bir operasyonla düzeltilebilir. Ben de 1 yıl önce burun ameliyatı oldum. Benim de zamanla burnumun kenarlarındaki dokularda erime olduğu için geçen hafta yağ dokusu enjeksiyonu yaptırdım. Şuan gayet memnunum

O yamukluk bendede mevcut ama ana hatlarınızda ameliyat olmadan öncekindede olan yamukluk ameliyatla beraber kendisini daha çok belli ediyo.öncesinde kanatlar örtü görevi gördügü için insan pek dikkat etmiyo yamuk olsa bile düz görünüyor ama ameliyat kusurları maalesef daha çok ön plana çıkarıyor eğer alt yapı yamuksa.1seneye kadar kikirdak ve kemiklerin şişliği kendi içlerinde seyreder değişiklik gösterir bendede öyleydi bariz yamuklugu ama zamanla yok olacak kadar kayboldu.biraz daha zaman tanıyın düzeliyor.inşallah sizinkide düzelir bunlar benim tecrübelerim tabiikide.çok geçmiş olsun

Ayni sorun bendede var ameliyat olalı bir buçuk ay oldu super bi burun yaptı ama burun ucu hafif yamuk dr a gttm onbeş gün önce ben soylynce fark etti cçokrrahatsız edici bi durm değil sislikten kaynaklnyo olablr dedi 6 ay bekliceksn 6 ay sonunda gecmezse küçük bi operasyonla halledriz dedi umarm düzelir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…