- 16 Ocak 2018
- 495
- 163
- 30
-
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Bu durumun benzeri de bende mevcut. 6. Ayımdayım. Doktorum ve cevremkiler hiç belli değil diyorlar ama ben o tek tarafli ödemi. Genel olarak memnunum aslında ama detaya inince o şişlik canımı sıkıyorMerhabalar ameliay olali 3 ay oldu.Burnumda bazi sorunlarim vardi burun sirtimda vs. 2 gun once doktorum dolgu yapti burun sirtima seni yaralarin iyilesene kadar idare edicek odemlerin tamamen gecsin tekrar bir bakicaz burnuna dedi. Burun ucum gayet iyimis oyle dedi. Ama kanadini sordugumda net cevap alamadim. O yuzden tecrubelilerden cvp bekliyorum : ) cökmus mu sizce ? Diger taraf sert ve hissiz. Bu cokuk olan burun kanadimi hissedebiliyorum ve yumusak. Hep boyleydi acikcasi basindan beri. Sert olan burun kanadimin ustu yani burun ucuna dogru daha mi sis acaba... Bilemedim. Yorumlarinizi bekliyirum.
Merhaba cnm. Öncelikli kusura bakma gec döndüm :/ düzelme olmadı bende ve 1 hafta sonra revizyon oluyorumBu durumun benzeri de bende mevcut. 6. Ayımdayım. Doktorum ve cevremkiler hiç belli değil diyorlar ama ben o tek tarafli ödemi. Genel olarak memnunum aslında ama detaya inince o şişlik canımı sıkıyor
Sizin üstünden baya zaman geçmiş,düzelme var mı?
Düzelme olmadı canım . Revizyon oluyorum 1 hafta sonra :/Duzelme oldu mu bendede ayni sorun var 40. günüm bugun
O zamanlar yine idare ediyordu görüntğ bakımından cnm ama burun oturdukca göze batar oldu burun sırtı :/Ben niyeyse cok begendim ve sorun goremedim tabi fotoda gorunen bu deliklerinde gayet hos ve oranlltili duruyor
Revizyonu kime olcaksin canm ins bu sefer istedigin gibi olur valla benide 15 gun icinde ameliayt icin aricaklar her an vazgecebilirimDüzelme olmadı canım . Revizyon oluyorum 1 hafta sonra :/
Aynı doktoruma olucam cnm revizyonu.Revizyonu kime olcaksin canm ins bu sefer istedigin gibi olur valla benide 15 gun icinde ameliayt icin aricaklar her an vazgecebilirim
Oturdukca burnum belirginleşti malesef suan:/Ben bakınca problem göremiyorum nedense ama yinede siz bilirsiniz
Önemli değil canım, inşallah herşey istediğin gibi şuan nasılsın oldun oldun revizyon değil miMerhaba cnm. Öncelikli kusura bakma gec döndüm :/ düzelme olmadı bende ve 1 hafta sonra revizyon oluyorum
Aynı doktordan memnun olmayıp para vermemek ıcın aynı doktora tekrar kendınızı emanet edıyorsunuz kızlar yapmayın. Adam ilk seferde becerebılseydı ıkıncıye gerek kalmayacaktı zaten tek seferde yapan bır sürü doktor var.. Umarım istediğin sonucu alırsınAynı doktoruma olucam cnm revizyonu.
Aynı doktora revizyon olmak konusu tamamen yapılan ameliyata göre değişir burna ilk ameliyatta zarar veren olduğundan kötü hale getiren kusurlu hale getiren doktorlardan uzak durmak gerekiyor.sadece beğenmeyip azıcık ucunu kaldırsın az daha kavisli hale getirsin gibi nedenlerle olunabilir.Aynı doktordan memnun olmayıp para vermemek ıcın aynı doktora tekrar kendınızı emanet edıyorsunuz kızlar yapmayın. Adam ilk seferde becerebılseydı ıkıncıye gerek kalmayacaktı zaten tek seferde yapan bır sürü doktor var.. Umarım istediğin sonucu alırsın