Merhaba herkese daha oncede bu konuyla ılgılı konu acmıstım ama arastırdıkca konuya daha hakım oluyorum sanırım asagıda bı resım eklıcem bnmle aynı durumu yasayan arkadaslar ıcınde faydalı olabılır 1 yıl oldu amelıyat olalı ıkı delık arasındakı bolge columella denıyormus bu bolge ve burun ucum hala sert doktorum bunun teknıgı oldugunu soledı tam olarak resımdekı gıvı kalkıklık saglamak ve burun ucu dusmesını engellemek ıcın konulan bı kıkırdak destegı faydalı bı yontem olabılır ama yasam kalıtesını ve burun ucu hareketlılıgını onleyen bı ıslem ayrıca uc projeksıyonunda uzun gorunmesıne sebep oluyor ve kalkıklık maalesefkı bı yontem sayesınde ınmıyor bıde bnmkı gıbı fazla kalkık olmussa cok rahatsız edıcı bu destek olmazsa burun dagılır dıyor doktor ama bu teknıgı kullanmayan o destegı koymayan ona ragmen yınede kalkık ve en onemlısı hareketlı ve yumusak burun ucu yapan doktorlar mevcut bunu yasayan bu kıkırdagı aldıran yada doktoruyla bununla ılgılı konusan varsa bılgılendırırıse cok sevınırım sırf bu yuzden revızyon dusunuyorum saga sola bı kısıt yok ama yukarı ve asagı oynamıyor burnum elastık degıl orda bısı hıssedıyorum her dokunusumda oldukca sert acıkcası sekıl olarak bı deformasyonum yok ama kalkıklıgı ve ozellıkle bu sertlık durumu bıraz can sıkıcı oldu bnm ıcın