• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu estetiği yaptıran var mı?

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.404
6.090
158
Merhaba
Benim burnumda rahatsız olduğum kısım sadece alt kıkırdaklarla ilgili. Burun kemiğim yukarıdan çok zarif gelirken birden bire burun ucu top şeklini alıyor, ayrıca ucu biraz sarkık ve yan kanatlar da çok geniş ve bombeli.. kemiğe dokundurmak istemiyorum gerçi doktor muayenesi olmadım ama kemikten yana bi şikayetim yok. Burun ucu ameliyatları daha rahat oluyormuş morarma gibi bir durum olmuyormuş diye duydum. Yaptıran arkadaşlar varsa tecrübelerini dinlemek isterim. Şimdiden çok teşekkürler

Ben de burun ucu düşünüyorum. Görüştiğim KBB'ciler deviasyon var deyip açık ameliyat yapmak istediler. Ama belli belirsiz bir kemerim var ki burnumun ucunu kendim hafif kaldırdığımda bile yok oluyor. Önümüzdeki günlerde burun ucu estetiği yapabilecek estetik cerrahlarla da görüşmeyi düşünüyorum.
Konuyla ilgili bilgi aldıkça buraya aktaralım bence. Burun ucu estetiği konusunda hiç bilgi yok gibi forumda.

Ben de burun ucu düşünüyorum. Görüştiğim KBB'ciler deviasyon var deyip açık ameliyat yapmak istediler. Ama belli belirsiz bir kemerim var ki burnumun ucunu kendim hafif kaldırdığımda bile yok oluyor. Önümüzdeki günlerde burun ucu estetiği yapabilecek estetik cerrahlarla da görüşmeyi düşünüyorum.
Konuyla ilgili bilgi aldıkça buraya aktaralım bence. Burun ucu estetiği konusunda hiç bilgi yok gibi forumda.

KBB uzmanı ile mi yoksa estetik uzmanı ile mi görüşmek daha doğru olabilir? Gelişmeleri bizlere aktarırsanız çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler :)

KBB uzmanı ile mi yoksa estetik uzmanı ile mi görüşmek daha doğru olabilir? Gelişmeleri bizlere aktarırsanız çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler :)

Estetik konusunda kendini kanıtlamış bir KBBci de olabilir diye düşünüyorum ama benim görüştüklerim hafif eğrilik ve kemer olduğu için açık full ameliyat yapmak istediler. Ama ben o hafif kemer için o kadar büyük bir ameliyata girmek istemiyorum, burun ucum gülünce ve konuşurken aşağıya doğru kayıyor ve biraz kalın, burun ucumu hafif kaldırınca gayet düzgün hatta kemersiz bir görüntü oluşuyor. Hafif bir burun ucu estetiği ile halledebilecek bir hekim bulduğumda burada yardım olabilmek için paylaşacağım. Umarım öyle bir uzman bulurum :)

Selam kızlar. Ben 4 ay önce burun ameliyatı oldum ancak burun ucum düştü bundan çok ama çok rahatsızım. Burun çatım falan güzel de ucu düşük, yani elimle biraz kaldırıyorım çok güzel oluyor. Zaman geçsin çabucak da kaldırtayım istiyorum. Ama yine o süreci yaşamakta istemiyorumx şöyle lokal anestezili kolayfan bi yol varmıdır acaba?

Selam kızlar. Ben 4 ay önce burun ameliyatı oldum ancak burun ucum düştü bundan çok ama çok rahatsızım. Burun çatım falan güzel de ucu düşük, yani elimle biraz kaldırıyorım çok güzel oluyor. Zaman geçsin çabucak da kaldırtayım istiyorum. Ama yine o süreci yaşamakta istemiyorumx şöyle lokal anestezili kolayfan bi yol varmıdır acaba?

Burun ucu estetiği lokal anestezi ile de yapılabiliyor diye okumuştum tabi doktorun kararı

Back