Burun ucu estetiği sonrası büyük uzun burun? 2. Ameliyat

ayseyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
89
6
30
İkinci ameliyatımı oldum ama doktor kemiğe dokunmamış burun ucunu 0.5 cm küçülttüm kaldırdım dedi kafayı yicrm yine acı çektim ama hala önceki gibi büyük yüzümün ortasında moralim sıfır her yerde burun ucu ameliyatında şişlikler hemen iner demişler burun da o kadar inmez demişler olanlar var mı tecrübeleri olanlar?

Öncesi sonrası resminiz varmı ?
Şişlikler herkesin bünyesine göre iniyordur moralinizi bozmayın bence.

Fotoğraf bile çekilmiyorım eve kapandım eskisi gibi hala iner mi inmez mi ama ne kadar iner bilmiyorum ilk haftadan bin pişmanım olan parama oldu

Konuşmuştuk küçültürüm dedi çıkınca elimden geleni yaptım kaldırdım dedi zaten uzunluğundan şikayetciydim kemiğe bile dokunmamış daha bandajlarım varken bile kötü 😢

canim belki sistir benim de alin kismimla burnun basladigi yer dumduz olur ya oyle.ozelden yazalm du

Ben de ameliyat olalı bir ayı geçti. Ameliyattan sonra nasılsa yine öyle. Burnum yan profilden bakınca uzun duruyor. Hiç kısaltılmamış gibi. Gerçi ameliyathanede çekilen fotoğraftan kısaltılmadığını anlamıştım. Yine de acaba aylar geçtikçe iki üç milim kısalır belki diye umut ediyorum ama hiç öyle görünmüyor. Acaba böyle bir ihtimal var mı? Bunu yaşayan var mı?

İkinci ameliyatımı oldum ama doktor kemiğe dokunmamış burun ucunu 0.5 cm küçülttüm kaldırdım dedi kafayı yicrm yine acı çektim ama hala önceki gibi büyük yüzümün ortasında moralim sıfır her yerde burun ucu ameliyatında şişlikler hemen iner demişler burun da o kadar inmez demişler olanlar var mı tecrübeleri olanlar?
Belki daha da küçülse nefes almakta sıkıntı yaşardınız... Neden o şekilde uzun bıraktığına mantıklı açıklaması olması lazım

Merhaba bende ayni durumu yasiyorum, sizde bir degisim var mi? Ne durumdasiniz suan

X