- Konu Sahibi oilfreegirl
-
Kizlar diger basliklar altinda burun ucumu yaptirdigimi yazmistim 3 gun oldu, dudaklarimda ince oldugu icin dolguyu sordum ameliyattan once, cok cok az bi farkla hazir anesteziyi almisken vucudundan yag alip dudagina enjekte ederiz dedi doktorum, ameliyattan ciktigimda dayak yemis gibiydim bin pisman oldum dudaklarim cok kotu mosmor ve kicamandi, iner diye bekledim indiler biraz, daha burnum acilmadi, ama dudaklarim hala mor ve cok buyuk, ne zaman normal yumusakligina doner, pipet kullanamiyorum, cok cirkiniim vedesirasiyla eski burnumu ve dudaklarimi koyucam, sargilar bu cuma cikacak, karsilastirma yapilabilir.. Panik panik...
kizlar diger basliklar altinda burun ucumu yaptirdigimi yazmistim 3 gun oldu, dudaklarimda ince oldugu icin dolguyu sordum ameliyattan once, cok cok az bi farkla hazir anesteziyi almisken vucudundan yag alip dudagina enjekte ederiz dedi doktorum, ameliyattan ciktigimda dayak yemis gibiydim bin pisman oldum dudaklarim cok kotu mosmor ve kicamandi, iner diye bekledim indiler biraz, daha burnum acilmadi, ama dudaklarim hala mor ve cok buyuk, ne zaman normal yumusakligina doner, pipet kullanamiyorum, cok cirkiniim vedesirasiyla eski burnumu ve dudaklarimi koyucam, sargilar bu cuma cikacak, karsilastirma yapilabilir.. Panik panik...
Kizlar diger basliklar altinda burun ucumu yaptirdigimi yazmistim 3 gun oldu, dudaklarimda ince oldugu icin dolguyu sordum ameliyattan once, cok cok az bi farkla hazir anesteziyi almisken vucudundan yag alip dudagina enjekte ederiz dedi doktorum, ameliyattan ciktigimda dayak yemis gibiydim bin pisman oldum dudaklarim cok kotu mosmor ve kicamandi, iner diye bekledim indiler biraz, daha burnum acilmadi, ama dudaklarim hala mor ve cok buyuk, ne zaman normal yumusakligina doner, pipet kullanamiyorum, cok cirkiniim vedesirasiyla eski burnumu ve dudaklarimi koyucam, sargilar bu cuma cikacak, karsilastirma yapilabilir.. Panik panik...
Dudaklarım inmeye başladı, ilk gördüğümde şok olmuştum çünkü kabul edilecek bir durumda değildiburnumun sargısı persembe acılıyo, bugun 10. Günüm. Cuma günü ilk iş bir duş alıp öncesi sonrası iki resim yükliycem, yaptırmadan önce çok arastırdım, burdanı çok bilgi edindim şimdi paylaşma sırası bende.. Ama peşin peşin şunu söyliyim; burun ucu ile birlikte dudağıda yağ enjekte edecek olan varsa, abartısız iki gün zor geçiyo, neden, burun kan pıhtısı ameliyat yorgunu zaten tıkalı, hep agızdan nefes alıyosun, her 3 dakıkada bogazına kadar agzın kuruyo bogulacak gıbısın, dudakların o kadar şiş ki bardakla su içemiyosun konuşamıyosun pipet bile olmuyo kaşıkla su içtim ama sabrettim 10 gunu devırdım rahatım mutluyum, duygudan duyguya atlarken düzeldikçe begenmeye basladım
Beni görüştüklerini misin cnm lütfen cevaplaa:))Arkadaşlar , Ankara'da burun ucuna dolgu yaptırarak burunu muhteşem bir şekilde kalkık hale getirilmiş arkadaşlarım var. Burun sırtındaki kemerler de doldurularak kemer görüntüsü düzeltilmiş. Hazır dolgu kullanıldığı için de günler süren şişlik ve sargı diye bir olay yok. En az 6-7 kişi var etrafımda. Ve son derece memnunlar. Bu iş yapılırken Aynı zamanda dudağına kontur veya dolgu yaptıranlar da var. Arzu eden olursa görüştürebilirim. Hoşcakalın
Beni görüştürebilir misin cnm lütfen cevaplaa:))Arkadaşlar , Ankara'da burun ucuna dolgu yaptırarak burunu muhteşem bir şekilde kalkık hale getirilmiş arkadaşlarım var. Burun sırtındaki kemerler de doldurularak kemer görüntüsü düzeltilmiş. Hazır dolgu kullanıldığı için de günler süren şişlik ve sargı diye bir olay yok. En az 6-7 kişi var etrafımda. Ve son derece memnunlar. Bu iş yapılırken Aynı zamanda dudağına kontur veya dolgu yaptıranlar da var. Arzu eden olursa görüştürebilirim. Hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?