Burun tıkanıklığı

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
kızlar ben bu dertten ameliyat oldum ama geçmiyor geçmiyor elimle burun kanatlarımı tutup çektiğimde istediğim ferah nefesimi alabiliyorum fakat öyle gezemiceğime göre,aslında gene çok şükür nefesimi alıyorum ama çok çabuk tıkanıyo burnum hele geceleri çok fena sabah tıkanıklığından uyanıyorum hatta gece kuruyo içi,ne önerirsiniz ben bir ilaç duymuştum viks diye 3 lira mıymış neymiş nane aromalıymş sürünce ferahlatıyomuş duydunuz mu hiç acaba ya d ayöntemi olan var mı

kızlar ben bu dertten ameliyat oldum ama geçmiyor geçmiyor elimle burun kanatlarımı tutup çektiğimde istediğim ferah nefesimi alabiliyorum fakat öyle gezemiceğime göre,aslında gene çok şükür nefesimi alıyorum ama çok çabuk tıkanıyo burnum hele geceleri çok fena sabah tıkanıklığından uyanıyorum hatta gece kuruyo içi,ne önerirsiniz ben bir ilaç duymuştum viks diye 3 lira mıymış neymiş nane aromalıymş sürünce ferahlatıyomuş duydunuz mu hiç acaba ya d ayöntemi olan var mı

bendede var o sorun ,dr ameliyat dedi de yaptırmadım korkuyorum diye,,,
viks gece yatmadan sürüryorum açılıyor,ama uyandığımda yine kapalı oluyorr,,,zor nefes alıyorum,ağzımdan nefes alıyorum sürekli,burnumun içine sürekli arko krem sürüyorum nemlendirsin diye,,,

Evet kızlar viks süper bir ürün bence küçüklüğümden beri işime yarar gece yatmadan önce sürerim gece uyanırsam bir daha sürerim rahat rahat uyurum :KK70: Gün içindede sürülüyor. Arkadaşın dediği gibi sıcak su dolu bir kaba koyup buharını solursan burnunda ne var ne yok akıp gidiyor :p. Prospektüsünde zaten kullanım talimatı mevcut. Bence bir dene. Fiyatıda 3 lira değil 6 lira canım.

Yazmayı unutmuşum bana çok yarıyor viks ama ablama hiç fayda etmez kişiden kişiye değişiyor canım bunuda belirtiyim.

En iyi cözüm; bali cok az suyla sulandirip her iki buruna 3-5 damla damlatiyorsunuz.cok iyi geliyor.

belli araliklarla uygulayabilirsiniz.

Bol nefesli günler dilerim.

Tonimer jel tavsiye ederim.burun iç yüzeyini kaplıyor ve nemli bir tabaka uzun süre kalıyor.vicks hem ilk sürüşte rahatsız edici hem de çabuk uçup gidiyor.

canım tuzlu suyu burnuna çekip sümkürürsen ve bunu günde 2 defa yaparsan yavaş yavaş çözülmeye başlıyor ve tıkanıklık azalıyor.ve hatta benim burnum kendiliğinden akmaya bile başladı mucize şekilde.en azından yüzde 70 nefes alır hale geliyorum ve rahatlıyorum.gece yatmadan yapınca ağzım açık uyumak zorunda kalmıyorum.bu burun tıkanıklığı berbat bişey yaa ağzıdan nefes alınca sürekli hasta oluyo insan...

aynı dert benimde başımda 1.5 aydır hayatımda hiç gitmediğim kadar hastaneye gittim.Burnum küçük ama nefesimi rahat alırdım ve uyurkende hep burnumdan nefes alırdım.Grip oldum sandım ama burnum komple tıkalı açılması mümkün değildi tükürüğümü yutkuncağım zaman çok zorlanıyodum kulaklarım sağırlaşıyodu resmen tuhaf bişey.Sonra KBB doktoru sinüslerin etle dolmuş burnunda et büyümesi olmuş ameliyat olcaksın dedi bende olmadım çünkü adam burnumdaki salgıyı ortadan kaybetmenin derdinde değildi. Burnum boş olsa belki nefes alabilirim diye düşündüm.

Tedaviyi bırakınca burnum açıldı burnumdan nefes alabiliyorum akıntıda durdu günde 5 6 kere sümkürmek zorunda kalıyorum ama :44: Bu kadarı bile iyi. O geçti öksürük başladı burundan nefes alamayınca boğazıma yapıştı heralde bakteleriler :KK43:

X