• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Soyulması :/

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Hanımlar hepinize günaydın. Sizlerden yardım istiyorum. Birkaç aydır burnum ve cevresi soyuluyor. Aşırı vir sekilde hemde mevsim değişikliğinden falan değil 7 8 aydır böyle. Doktora gitrim krem verdi işe yaramadı. Normal krem denedim kayısı yağı denedim ama yok geçmiyor. Bu durumu yaşayan, bilen, duyan var mı? Ne yapabilirim?

Hanımlar hepinize günaydın. Sizlerden yardım istiyorum. Birkaç aydır burnum ve cevresi soyuluyor. Aşırı vir sekilde hemde mevsim değişikliğinden falan değil 7 8 aydır böyle. Doktora gitrim krem verdi işe yaramadı. Normal krem denedim kayısı yağı denedim ama yok geçmiyor. Bu durumu yaşayan, bilen, duyan var mı? Ne yapabilirim?
İnsallah birileri cevap verır bende merak edıyorum

Büyük oğlumda aynı sorun var

Ben arada hametan sürüyorum nemlensın dıye doktor vermışti

Yatarkende sürüyorum çünkü kuruyunca kaşıyor yırtıyor yüzünü ve kanatıyor

Bırde gliserınli sabunla yıkıyor ve gliserınli krem sürüyorum tamamen geçmıyor malesef:KK43:

İnsallah birileri cevap verır bende merak edıyorum

Büyük oğlumda aynı sorun var

Ben arada hametan sürüyorum nemlensın dıye doktor vermışti

Yatarkende sürüyorum çünkü kuruyunca kaşıyor yırtıyor yüzünü ve kanatıyor

Bırde gliserınli sabunla yıkıyor ve gliserınli krem sürüyorum tamamen geçmıyor malesef:KK43:
Bir çok şey denedim bende ama olmuyor. Makyaj da daha belli oluyor kabuk kabuk oluyor bir de :(

bende de oluyor , burun ucu kabuk kabuk biraz çevresi, vazelin çok iyi geliyor parlıyor ama en azından geçiriyor...

Çok parlama yapıyor mu? Bide mesela vazelini sürdüğün o an mı geçiriyor sadece. Hani sildiğinde tekrar aynı görüntü oluyor mu?

Hemencicik geçmiyor ama siz mümkün oldukça sık sürün , parlaması kabuklanmadan iyidir. bb krem kullandığım zaman hep soyulur burnum kolay kolay da geçmez, pudra kullanınca çok kötü gözüküyor. Bepanten falan onlar nemlendirici iyi gelmiyor , vazelin ve arko çok yağlı olduğu için kabuklanmayı kısa sürede geçiriyorr.

Hemencicik geçmiyor ama siz mümkün oldukça sık sürün , parlaması kabuklanmadan iyidir. bb krem kullandığım zaman hep soyulur burnum kolay kolay da geçmez, pudra kullanınca çok kötü gözüküyor. Bepanten falan onlar nemlendirici iyi gelmiyor , vazelin ve arko çok yağlı olduğu için kabuklanmayı kısa sürede geçiriyorr.
Çok teşekkür ederim. Bugün vazelin alıp deneyeceğim hemen.

ben banyosa iepk eseden hafifçe yapıyorum benimde dönem dönem ölü derim soyulur ama keseyi hafifçe sürüp banyodan çıkıncada nemlendirici sürüyorum süper oluyor bir deneyin bence

MEVSİMSEL OLARAK BENDE YAŞIYORUM
ve nemlendirici vs kullanıyorum
ama süreklilik arzediyor ise
test iste doktorlarından
yani geçici olmadığını vurgula ve bir araştyırma sürecine başla
geçmiş olsun

MEVSİMSEL OLARAK BENDE YAŞIYORUM
ve nemlendirici vs kullanıyorum
ama süreklilik arzediyor ise
test iste doktorlarından
yani geçici olmadığını vurgula ve bir araştyırma sürecine başla
geçmiş olsun
Doktor kremler verdi işe yaramadı çok sinir bozucu olmaya başladı. Çok teşekkür ederimm

Hm ben burnumu deldireli 3 4 gün oldu ve deldirdigim zmn ilk acımadı kanadı sonra ve.büyük hizma vardı ben onu çıkartın yerine küçük hizma taktim.
ve sanırım intap bağladı burnumun etrafı soyluyo ve kizarik neden

Back