Doktorum gerekirse ikinci ameliyati yapariz dedi ama benim istetigim en son sey , genelde ödem burun ucunda oluyormuş ama bu şekilde normal mi onu merak ediyorum. Baya yumuşak dokununca iniyor odemdir umarimbelli bir süre geçtikten sonra eğer hala inmemişse revizyon ameliyatı olmanız gerekmektedir doktorunuz hatasını kabul edip bu ameliyatı yapmalı ama 1 ay çok erken en azından 3-4 ay bekleyin
Doktorum gerekirse ikinci ameliyati yapariz dedi ama benim istetigim en son sey , genelde ödem burun ucunda oluyormuş ama bu şekilde normal mi onu merak ediyorum. Baya yumuşak dokununca iniyor odemdir umarim
Ben de düşünmüyorum sağlıklı nefes alabileyim yeterSağlık problemi yoksa bence revizyona hiç gerek yok çünkü aynı eziyetler,aynı süreçler çok çekilesi şeyler değil. Ödemler,şişlikler falan..
Bırakın kendi haline. Oynatmayın.
Burun ne kadar önemli bir organmış ameliyat olduktan sonra daha iyi anladım.
Ben de düşünmüyorum sağlıklı nefes alabileyim yeter
Sizin ne sıkıntınız vardı
Canını sıkmak istemem ama bana pek deri kalınlığındanmış gibi gelmedi.Kizlar merhaba ameliyat olali 1 ay oluyor bu fotoğraf bandajin acildigi günden, halahala orta kisminda şişlik var doktor cildin çok kalınlaşmış dedi bu şişler inecek mi yaşayan var mı aranızda, bir de sağ tarafta ufak çökme var sizce ne olacak benim halim
Amin inşallah hepimiz sağlığımıza kavuşuruz1.ayımdayım. Ben hala tam olarak burnumu kabullenemedim..Gerçek burun gibi hissedemedıgim için hep bişey olacak endişesi yaşıyorum sürekli. Nefesim tam olarak düzene girmedi,ara sıra sızlamalarım oluyo. Iyilesme sürecimi biraz zor atlatıyorum kafaya çok takıyorum herşeyi. Bir an önce normale dönmek için dua ediyorum hergün. Dediğim gibi buyuk konuşmak istemem ama sağlık problemi olmadığı sürece revizyon olmak çok mantıklı gelmiyor bana. Allah revizyondan mümkün olduğunca uzak etsinn..
Ameliyat olduğum doktor isim yapmis biri genel olarak hastaları memnun benim gördüğüm kadariylaCanını sıkmak istemem ama bana pek deri kalınlığındanmış gibi gelmedi.
Senin yerinde olsam burunda başarılı başka bir doktora muayene olurum ve sorunun ne olduğunu tam olarak öğrenirim.
Deri kalınlığı burun ucunda gösteriyor kendini. Bu şekilde burnun ortasında belli alanda olması bana deri sorunu gibi gelmedi.Ameliyat olduğum doktor isim yapmis biri genel olarak hastaları memnun benim gördüğüm kadariyla
Sen neden deri kalinligi olmadigini düşündün odem gibi geliyor bana yumuşak olduğu için
Tesekkur ederim bu arada fikrini yazdigin icin
Sizin fikrinize gore ne olabilirDeri kalınlığı burun ucunda gösteriyor kendini. Bu şekilde burnun ortasında belli alanda olması bana deri sorunu gibi gelmedi.
Gaga burun deformitesi olabilir. Kemikle kıkırdak arası bağlantıda sorun var gibi geliyor.Sizin fikrinize gore ne olabilir
Ödem midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?