• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun şişliği

urbe2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
37
8
36
34
Kizlar merhaba ameliyat olali 1 ay oluyor bu fotoğraf bandajin acildigi günden, halahala orta kisminda şişlik var doktor cildin çok kalınlaşmış dedi bu şişler inecek mi yaşayan var mı aranızda, bir de sağ tarafta ufak çökme var sizce ne olacak benim halim

Eklentiler

• IMG_20180909_221501_882-1-1.jpg
    IMG_20180909_221501_882-1-1.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 207
belli bir süre geçtikten sonra eğer hala inmemişse revizyon ameliyatı olmanız gerekmektedir doktorunuz hatasını kabul edip bu ameliyatı yapmalı ama 1 ay çok erken en azından 3-4 ay bekleyin

Geçen sene www.hygieiaturkey.com ile bir operasyon geçirdim. Esma Demirezen, hastayı bakımdan vazgeçip kötü bir çalışmayı reddederken, kötü ve açgözlü cerrahları seçerek, bir çok insanın hayatını mahvedip, bakımdan sonra bakımını yapmaz.

Lütfen onun şirketten kaçının. Fotoğraf veya diğer bilgiler için bana ulaşabilirsiniz. Gerekli olmayan revizyonlu bir rinoplasti (kılavuzluğunda) vardı, omurga kemiği ve çene / çene ayarını düzeltmek için kafatası kemik grefti çok kötü sonuçlar verdi ve hayatımın geri kalanı için yüzümde bu yara izlerini görmem gerekiyor. Onu düzeltmesini istediğinde, web sitesinde% 100 hasta memnuniyetine uymak yerine daha fazla danışmanlık ücreti alıyor. Sadece parayla ilgilenir ve tıp mesleğinden men edilmesi gerekir. Ameliyattan sonra kadın hemşire istemiştim, ancak 3 gün boyunca morarma nedeniyle geçici olarak kör olduğum halde bana bakan bir erkek hemşireye uyandım. Basit bir isteği görmezden geldiğine bile aldırmamıştı! Ve o yerde tek erkek hemşire idi.

Organizasyonundan ve yaptığı şeyden dolayı inkarından dolayı hayatım mahvoldu. Bakım sonrası deneyimi korkunçtu. Acı çekiyordum ve yardım etmedi. Operasyon için çok fazla takıntılıydı ki, önerdiği ekstra operasyonlar için tam ödeme yapamayacak olsaydım - her gün ATM'ye yürümek zorunda kaldım ve ameliyattan hemen sonra parayı geri çekmeliydim! Bana rinoplasti hastasının bir hafta boyunca her gün ATM'yi ziyaret etmek zorunda kaldığı bir durumdan, banka transferi başarısız olduğu için operasyonları için parayı geri çekmesi gerektiğini söyledi. Bu kişinin yabancı bir ülkede sağlığınızı denetlemesini gerçekten istiyor musunuz? Uyarın! Türkiye'de daha iyi doktorlar ve daha şefkatli insanlar var. Esma Demirezen para için medikal sektörde!

belli bir süre geçtikten sonra eğer hala inmemişse revizyon ameliyatı olmanız gerekmektedir doktorunuz hatasını kabul edip bu ameliyatı yapmalı ama 1 ay çok erken en azından 3-4 ay bekleyin
Doktorum gerekirse ikinci ameliyati yapariz dedi ama benim istetigim en son sey , genelde ödem burun ucunda oluyormuş ama bu şekilde normal mi onu merak ediyorum. Baya yumuşak dokununca iniyor odemdir umarim :(

Doktorum gerekirse ikinci ameliyati yapariz dedi ama benim istetigim en son sey , genelde ödem burun ucunda oluyormuş ama bu şekilde normal mi onu merak ediyorum. Baya yumuşak dokununca iniyor odemdir umarim :KK43:

Sağlık problemi yoksa bence revizyona hiç gerek yok çünkü aynı eziyetler,aynı süreçler çok çekilesi şeyler değil. Ödemler,şişlikler falan..
Bırakın kendi haline. Oynatmayın.
Burun ne kadar önemli bir organmış ameliyat olduktan sonra daha iyi anladım.

Sağlık problemi yoksa bence revizyona hiç gerek yok çünkü aynı eziyetler,aynı süreçler çok çekilesi şeyler değil. Ödemler,şişlikler falan..
Bırakın kendi haline. Oynatmayın.
Burun ne kadar önemli bir organmış ameliyat olduktan sonra daha iyi anladım.
Ben de düşünmüyorum sağlıklı nefes alabileyim yeter
Sizin ne sıkıntınız vardı

Ben de düşünmüyorum sağlıklı nefes alabileyim yeter
Sizin ne sıkıntınız vardı

1.ayımdayım. Ben hala tam olarak burnumu kabullenemedim..Gerçek burun gibi hissedemedıgim için hep bişey olacak endişesi yaşıyorum sürekli. Nefesim tam olarak düzene girmedi,ara sıra sızlamalarım oluyo. Iyilesme sürecimi biraz zor atlatıyorum kafaya çok takıyorum herşeyi. Bir an önce normale dönmek için dua ediyorum hergün. Dediğim gibi buyuk konuşmak istemem ama sağlık problemi olmadığı sürece revizyon olmak çok mantıklı gelmiyor bana. Allah revizyondan mümkün olduğunca uzak etsinn..

Kizlar merhaba ameliyat olali 1 ay oluyor bu fotoğraf bandajin acildigi günden, halahala orta kisminda şişlik var doktor cildin çok kalınlaşmış dedi bu şişler inecek mi yaşayan var mı aranızda, bir de sağ tarafta ufak çökme var sizce ne olacak benim halim
Canını sıkmak istemem ama bana pek deri kalınlığındanmış gibi gelmedi.
Senin yerinde olsam burunda başarılı başka bir doktora muayene olurum ve sorunun ne olduğunu tam olarak öğrenirim.

1.ayımdayım. Ben hala tam olarak burnumu kabullenemedim..Gerçek burun gibi hissedemedıgim için hep bişey olacak endişesi yaşıyorum sürekli. Nefesim tam olarak düzene girmedi,ara sıra sızlamalarım oluyo. Iyilesme sürecimi biraz zor atlatıyorum kafaya çok takıyorum herşeyi. Bir an önce normale dönmek için dua ediyorum hergün. Dediğim gibi buyuk konuşmak istemem ama sağlık problemi olmadığı sürece revizyon olmak çok mantıklı gelmiyor bana. Allah revizyondan mümkün olduğunca uzak etsinn..
Amin inşallah hepimiz sağlığımıza kavuşuruz
Benim durumum da senden farklı degil

Canını sıkmak istemem ama bana pek deri kalınlığındanmış gibi gelmedi.
Senin yerinde olsam burunda başarılı başka bir doktora muayene olurum ve sorunun ne olduğunu tam olarak öğrenirim.
Ameliyat olduğum doktor isim yapmis biri genel olarak hastaları memnun benim gördüğüm kadariyla
Sen neden deri kalinligi olmadigini düşündün odem gibi geliyor bana yumuşak olduğu için
Tesekkur ederim bu arada fikrini yazdigin icin

Ameliyat olduğum doktor isim yapmis biri genel olarak hastaları memnun benim gördüğüm kadariyla
Sen neden deri kalinligi olmadigini düşündün odem gibi geliyor bana yumuşak olduğu için
Tesekkur ederim bu arada fikrini yazdigin icin
Deri kalınlığı burun ucunda gösteriyor kendini. Bu şekilde burnun ortasında belli alanda olması bana deri sorunu gibi gelmedi.

Back