Eki Görüntüle 2125196
Merhabalar,
1 Şubatta hem estetik amaçlı hem de nefes problemimden dolayı ameliyat oldum.Bandajlarım çıkana kadar herşey normaldı. Fakat daha sonra eski kemerli görüntünün devam ettiğini gördüm.
Doktorum önceleri bunun dolgu olduğunu ve dolguyu yaymanın önemli olduğunu söyledi.Daha sonrasında beni kontrole çağırdı ve burnuma aşırı derecede bastırarak masaj yaptı ve burnum düz hale geldi. Bunu bana sürekli yapmam gerektiğini söyledi.Fakat ertesi gün burnum yine fotoğraftaki halini aldı. Yani masaj yapıyorum düzeliyor, birkaç saat sonra tekrar bu kemerli görüntü geri geliyor. Kemerli görüntünün altında yumuşak yerinden oynayabilen sıvımsı birşey var gibi hissediyorum oynadıkça.
1. Ay kontrolümde doktorum orada şişlik oluştuğunu ve orayı dağıtabileceğini fakat ilerleyen zamanlarda görüntünün daha kötü olacağını söyledi ve o nedenle şimdilik sadece o sıvımsı şeyin daha hızlı erimesi adına kortizon iğnesi yaptı. Yani şu an burnumun eski kemerli burnumdan bir farkı yok bu görüntüye neden olan şeyin dolgu mu odem mi olduğunu anlayabilmiş değilim. Ödem ise neden sadece kemer noktasının orda var. Ne kadar sürede inecek? Dolgu ise, neden dolgu yapılmış olabilir.
Başına benim gibi bir durum gelen yada bu konuda fikir sunabilecek birileri var mı ?