Burun sırtım boyle sis 2 ay oldu gecer mi dokununca yumusak ama cok sis

2 ay once ameliyat oldum burnum kemerli ve biraz buyuktu ama burun sırtım hala cok sis masaj yapiyorum surekli ama geçmiyor moralimi cok bozuyo boyle olan var mi

Gecer tabii niye gecmesin. Daha 2 ay olmus. En kotu 4-5. Ay gibi degisiklik gorursun. Bol su icmelisin

İner ama burun baslangicinda o kadar ödem olması ve ödemin düzensiz olması bana çok sağlıklı gelmedi

doktorunuza danışın mutlaka. sizin cilt dokusundan sanırım.ödemi geç atıyor olmalı sizin bünye. halen çok çiğ burun çok yeni. bol sıvı tüketin geçer inşallah

Hayır masajla bunu başarmış olman imkansız ameliyat ile ilgilidir. Burun kökünün orada öyle dengesiz bir ödem olmaz normalde. 1
Simdi kulubun1uyesi isin uzmani sayilir :) ama bana olabilir gibi geldi. Benim de ilk atel falan ciktiginda korkunctu. Sekli mekli belli degildi. Soke olmustum da bi sey diyememistim o an. Yani sislik degil sadece, ecis bucus bi seydi
Neyse yani herkesin nizami bi sisligi olmayabiliyor. Ha seninki farkli bir durumdur bilemem, uzak muzak doktora danis bi. Telefon ac, foto at baksin en kotu.

Birde çok garip bı açıdan çekmiş dediğin gibi sorun olmayabilir ama bu işin kompedani olduk

Doktoruma danistim burnunu bantla dedi ve baskılı masaj yap gecer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…