M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi pembecanta
-
Devlette yapıyor. Sadece malzeme parası alıyor. Bi arkadaş 5 ın sene once 250 lıra tutmustu malzemelerı...Gecmıs olsun tabı yenı burnunuz hayırlı ugurluda olsun. 1 haftada normale donuyormus sanırım youtbeda burun estetıgı seruvenım dıye vıdeolar vloglar var. Acımıyo mu yabends yaptırmak ıstıyorum ama fıyatlat nasıl devlette yaparlarmı. Bırde kımısı burnum 1 ay somra düştü dıye yorum yapmıstı bıyerde o nasıl olıyor korktum acıkcası
ben 2 hafta sonra kardeşimin düğününe katılmıitım oynamaktan burnum kanamıştı dasdsadsdYaklaşık 1 ay önce burun estetiği oldum. Tamponlar 5.gun çıktı. Hem tampon hem de burnumun üstündeki bantı çıkardı doktor. Benim yüzüm çok şişti. Öyle oldu ki gözlerim kapandı. 3.gün şişliklerin yarısı indi. Morarma da aynı şekilde. 1 haftaya her şey geçmişti. Okula gitmeye baslamistim
Estetik denirse adına yapıyor yakınım oldu
Ne yonden begenmediniz 2.ameliyati kaca oldunuz
Üzgünüm ama koku alma yetini önemli ölçüde kaybedeceksin
1 hafta sonra tamponlar çıkıyor. Şişlik, morluk çok normal, ben estetik olmamıştım ama burnumdan ameliyat olmuştum. Tenim hassas oldupu için o morluklar boynuma kadar inmişti. Sonrasında burnun tam manasıyla kendine gelmesi (bende öyle olmuştu en azından, bu genel birşey mi bilmiyorum) 5 seneyi bulmuştu. Burnumun üzerinde belli bir noktaya değdiğimde pek hissedemiyordum. 5 sene sonra hissetmeye başladım :) Geçmiş olsun.Hey sisler hellööö❤
Burun estetiği ameliyatı oldum ben
Bugün 4.günüm aylar yıllar durmadan dile getirip olmak istediğim şey şükürler olsun gerçekleşti Rabbim pişmanlık duygusu vermesin amiiin.
Karmakarisik duygularla bogusuyorum.
Bugün hava pek sıcak onun yüzünden ateş basıyor ve rahatsiz ediyor.
Benim bi sorum oluceeek ameliyat olan bilge hatunlara..
Benim bu tamponlar ne zaman çıkacak?
Yüzümdeki sislikler hafif morartilar normal mi?
Tv telefonla uğraşınca gözlerim ağrıyor varmi alternatif fikirler?
Ben kendim burun ameliyatı olmadım ancak olanlar eskisi gibi koku alamıyorum diyor. Onlardan duydum aslında.Yani ilk 3-4 hafta koku alamaz çünkü yara , kan içinde kalıyor tikaniyor burun ..
Ondan sonrası çok rahat nefes alabilir , koku alabilir ..
Elbette benim dr um masaja gerek yok dedi e el bu dayanirmi ben arada bir hareketler yukari olacak sekilde neresi sisse minik dokunuslar yaptim tabiiki ise yaradi her drun teknik ayridir masaj yaparsam ne olur sorusunu sorup yapinBenimde 16. Günüm tahala şiş be ödemli doktorum masaj önermedi doktora göre değişiyor sanırım ..Lady bug Q Queen of the North
Benimde 16. Günüm tahala şiş be ödemli doktorum masaj önermedi doktora göre değişiyor sanırım ..Lady bug Q Queen of the North
merhaba, sahruz beyin sosyal medyasında sanırım sizin post op. paylaşımınız var, 30 eylül olmalı , cilt tipiniz bana çok benziyor, açık renk, morarma ve kanamaya çok meyilliyim, çok zor oldu mu sonraki süreç? yukarıda bahsettiklerinizin dışında? ben de aynı dr a olmayı planlıyorum, çok geçmiş olsun,Hey sisler hellööö❤
Burun estetiği ameliyatı oldum ben
Bugün 4.günüm aylar yıllar durmadan dile getirip olmak istediğim şey şükürler olsun gerçekleşti Rabbim pişmanlık duygusu vermesin amiiin.
Karmakarisik duygularla bogusuyorum.
Bugün hava pek sıcak onun yüzünden ateş basıyor ve rahatsiz ediyor.
Benim bi sorum oluceeek ameliyat olan bilge hatunlara..
Benim bu tamponlar ne zaman çıkacak?
Yüzümdeki sislikler hafif morartilar normal mi?
Tv telefonla uğraşınca gözlerim ağrıyor varmi alternatif fikirler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?